Yavasi Kızlar bana puset ayrı bi şekilde hediye geliyo bende henüz bebek arabasını almadım madem puset gelicek pusetsiz alsam diyorum bebek arabasını hediye gelen puseti arabaya takabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı
Dilekcnkn Yavasi Yani araştırmanız lazım bence çift yönlü alacaksanız arabayı genelde zaten oturtma olmuyor direk üstüne koyuyorsunuz diye biliyorum ama travel alacaksınız bakmanız lazım bence
BusraUras Yavasi takamazsınız diye biliyorum. Çünkü travel sistemler puset ve araba ile birlikte satılıyor.
tandirella001 Yavasi canım hediye gelen puset muhtemelen arabaya takılan cinsten olmicak. Tekli olduğu için normal düz puset olacak. Arabaya takma aparatları olmicak yanlarında. Ayrıca olsa bile senin alacağın bebek arabasının geçme yerlerine uyumlu olmayacak zaten. Çok düşük bir ihtimal
Ayseee4238 Yavasi ben puseti ayrı aldım arabayı çift yönlü baby Enzo marka aldım direk puset oturtulmuyor ama araba yarış pozisyonuna alınıp puset içine konulabiliyor.
bahtnurr1 Yavasi takmak için travel sistem olması lazım bide ürünün kendisiyle uyumlu yani dışardan bişey takılmıyor , bende ayrı ayrı düşünüyorum bebek arabasına zaten çok küçükken oturtamıyorlar
Ayseee4238 Yavasi yok neden saçma olsun benimki öyle işte arabanin oturma kısmı yatiriliyor onun üstüne koyuluo bizimkide olmaz zaten puset çok uzun süreli kullanılacak bişey değil. Sırf onun için bı sürü para vermeye gerek yok kendinizi kasmayın hiç.
Dilekcnkn Yavasi Yani genelde çift yönlülerde öyle oluyor diye biliyorum ama dediğim gibi bakmak lazım hani sarsıntılı durmaması için
beyza1234 Yavasi biz farklı iki marka aldık puset ve bebek arabası bitane adaptör set aldık bebek arabasına ait puseti takabilmek için ama her markada var mı böyle bişi bilemiyorum
beyza1234 Yavasi anlamadım ne sordugunuzu bebek arabasının kendi oturma ünitesi cıkıyor evwt bizimkinin travel sistem alırsanız hepsi cıkıyor zaen