Meltem snmanne canım dün bende bu başlıkta konu açtım dun hıc hareket etmedı uyumadım gece uc oldu etmeye basladı bugun hıc durmadı canım hiç korkma bazen etmıyolar tembellık edıp cok uyuyolar harelde hiç korkma bak başımdan gectı canım 🤗😘
Cigdembakar snmanne bnde 23+5 im dün benmde hiç harekt etmedi yoruldm heralde ondan bide siz heycan yaptkça pda korkar harekt etmz bunu unutmayn sakin olun sırtüstü yatıp dinlenin inşallh bi sorn yoktr zaten harekt eder bu haftalrda bebkler gündzleri çok uyurmş en harektli zamnlstı gece 3-5 arasıymş
Sonay snmanne ay cnm ya kotu Düşünme Allah korusun bende bazen hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum ertesi gun oynuyo çok şükür . Çikolata ye sol tarafına yat bide oyle dene. Kaybın OLMASINA üzüldüm Allah korusun tabi ama bebek anne karnında Allah korusun diyorum tekrar hareketi yoksa hemen ölmüyormuş töbe ya kelimesi bile kötü k. Bakma cnm açıklama yapmak için dedim yarında hissetmezsen doktora git ama bence uyuyodur ☺
snmanne Meltem ya bazen okuyorum bayanlarin yazriklarini gece uykudan uyandiriyo falan demisler benim haftalarimda ki anneler benim bebis hic oyle degil 😣😣😣 korkuyorum meltemcim ya 3 kaybim var bu 4. 😣😣😣😣
Saliha34 snmanne Hiç kötü düşünme canım benımde ole oldu 25 haftadan sonra duzelıyo ben 28 deyım sımdı hıc durmuyo bı cıkolata ye hareketlenıyo 😊
Tbberk snmanne korkma cnm bnde bugun 25 haftalik oldum ama bnide uykumda uyandirmiyor yani. Herkesin bir deilki
Meltem snmanne Canım kayıpların için cok üzüldüm fakat Allahın bir bildiği vardır üzülme kaygılanma canım inşallah bu sefer sağ salim kucagına alacaksın ınanıyorum ve hepımız ıcınde dua edıyorum🙏🏼
Saliha34 snmanne 25 ten sonra duzene gırmeye basladı benım hatta ara ara gunduzlerı cok hareket etmıyo ıcını rahat tut ☺
snmanne Tbberk ay ne bilim canim bazen oylr yazilar okuyorum diyorum icimden bizim bebek niye boyle diye 🤗🤗🤗
Tbberk Saliha34 bizde daha yeni 25 e girdik ama mesela bugun kuvvetli hissettim hareketlerini demmekki degisicek yavas yavas
Saliha34 Tbberk ewet değişiyo bazen sadece hafif dönüşlerini gerilmesini hissediyorum bazende öyle sert tekme atıyo kı özellikle gece 12 den sonra hiç durmuyo
Tbberk Saliha34 bisey sorucam ya. Dun karnim agridi bnm gaz sancisi tarzinda ama deil karnimin ici acidi yani. Ayni andada icimde oynayip duruyordu. Bi baktim az daha yukarlara tekme atti. Acaba yukari mi cikti. Onceden kasiklarimda asagida hissederdim tekmeleri.
CansuHakanDabakan Tbberk Benimde öyle oldu dün gaz sancısı ishal karışımıydı ama karnımın içi de acıyodu üşütmüş gibiyim bende korktum neden acıo diye hatta.acaba yukarı doğru çıkıyor ondan mı bende merak ettim
Tbberk CansuHakanDabakan anlamadim bnde resmen karnimin ici agridi ayni andada asagida bisiler yapiyodu ne yapiyodu acaba🤔 snra yukarda tekme hissettin. Cunku 3 hafta once fln doktora demistim ki hep kasiklarima yakin hissediyorum bebegi. Oda demisti normal daha karnina yukari dogru cikmadi
Bogannesi Arkadaşlat benimde 20+5 teym bu haftann başnda hareketlenmeye başlamştı ama 2 gün önce detaylı ultrasona grdim dün sadece acıktığım zaman hareket etti bugun ise hiç yok korkmaya başladım zararlı mı ki acaba sonuçta yarım saat ulritrasonla baktılar