ikincimucizemmmm Kuzular hepinize merhaba cumartesi doktora gittim ve bebişin kilosu 2250 çöktü ve doktorum bir hafta geri dedi anlamadım internetten bakıyorum normal yazıyor siZin bebeklerini kaç kilo idi acaba bilglendirirseniz beni sevinirim
Elif3425 ikincimucizemmmm bende geçen hafta gittim 32. Haftadayım doktor 1 hafta önden gidiyor 2156 kilo çıktı çok iyi dedi yani doktorunuz kusura bakmasın da daha ne olsun 😂😂
BBabyy ikincimucizemmmm 33+3 günlük hamileyim 32+0 da 2250 kgdı bebek ve doktor bana 2 hafta önden gidiyor dedi. Bence kilosu çok iyi bebeğinizin hiç dert etmeyin
ikincimucizemmmm Elif3425 bende çok şaşırdım bu duruma gerçekten daha ne kadar kilolu olacak şaştım kaldım kafam karıştı
ikincimucizemmmm BBabyy çok sağol canım günümüz aynı bende 33+3 üm ve bebeğim erken gelmek istiyor dönmüş ve doğum kanalına girmiş birde kilosu geride deyince çok korktum
ozlemksu ikincimucizemmmm ama bunlar olabiliyor içinizi rahat tutun bi dahaki gittiğinizde uyumlu der, çok normal böyle şeyler.
fatmacos ikincimucizemmmm 32+4 de 2 kilo karın çevresi 2 hafta geri ama sorun yok son haftalar da toparlar dedi ilk kızımı sordu dedim 38+2 de doğum oldu 3050 e zaten çok kilolu değilmiş bu da o civarda doğar dedi