Nutellaaaa Ben 16 haftalik hamileyim tam 50 kiloyum zayıf olduğum için biraz daha erken hissedebilirim herhalde bilemiyorum ama .sizler kaçıncı haftada hissettiniz hareketleri
Esmakorkmaz Nutellaaaa herkesinki farklı oluyor ben de 18. Haftada başladı tam hissetmeler ondan önce çok ufak ufaktı şimdi 24. Haftadayız toplanmasını tekmelerini tam hissedebiliyorum 🥰 zamanla dışarıdan da görünecek inşallah
ege_ayaz_mom Nutellaaaa 20+6 olduk biz 19 haftalikta hissetmeye başlamıştım yani 2 haftadır günde tek bir kere oynardı 2 gündür hep oturduğunda yada yattığımda oynuyor 🥰🥰 çok mutlu ediyor beni prensesim💕💕
utopikegitimci Nutellaaaa Bende 15. Haftadayım ve zayıf olduğumdan bellide olsa gerek yatağa yatıp odaklanınca kıpırdanma hissediyorum içimde
Mavilio2 16,5 bu günlerde hissediyorum dokununca hissedilmiyor ama bi kımıldanma var içimde balık süzülür gibi 😍
Annesininbitanesi1 Esmakorkmaz 21 haftadayım 2 gün önce çok hareketliydi ama bugün hissetmedim bide 2 gündür aşırı yorgunum etkisi varmıdır korkuyorum ama
Esmakorkmaz Annesininbitanesi1 30 lu haftalara kadar düzenli hareket beklenmez zaten. Sakin olun şekerli bir şeyler yiyip solunuza dönük yatın ya da sırt üstü uzanıp daha net hisseden de var. Bir de yorgunluk dediğiniz gibi hareketsizlik için büyük bir etken çünkü bebeğinizde aynı şekilde hissediyo sizin duygusal ve fiziki hallerinizi. Ona göre değişkenlik gösteriyor. Bol bol dinlenin solunuza yatın.
eliffkrts Annesininbitanesi1 yorulmanızın etkisi vardır her şeyi hissediyorlar etkileniyorlar kanamanız yoksa korkmayın
Narina123 Mavilio2 hayırlsı olsun inşAllah bende 16+1 deyim iki gündür bende aynı şekilde hissediyorum benim ki erkek bebek .