Syd160531 Merhaba hamiş anneler ve anne adayları 2.gebeliğim geçen hafta doktora gittiğimizde kese göründü kalp atışlarını duymadık Allah nasip ederse inşallah önümüzdeki haftaya gideceğiz sorum şu bu haftalarda ne gibi belirti yaşadınız? Benim bulantılar daha yeni yeni hissettiriyor hem canım bişeyler ister en sonra ondan tiksinmek tuhafıma gidiyor Aşırı duygusal hep ağlak moddayım alınganım ilk kez böyle oluyor ilk gebeliğin de bunlar yoktu ve karnım hep şiş sanki 4-5 aylık hamile gibiyim çok gaz var şimdilik bu belirtiler var bide uykum var sürekli :(
Fatmabulutt Syd160531 ben 4 haftalık hamileyim 3 haftalıkken öğrendim uyuma var sık sık idrara çıkma var öyle bi içim kuruyor yanıyorki damacanın yanından ayrılamıyorum 😅 mide bulantım yok her şeyi yiyebiliyorum sadece çok halsizim
Hosgeldinbebek Syd160531 hayırlı olsun 😍 o haftalar ben de sizin gibiydim, sürekli uyku ama başımı zor kaldırıyorum, uyumadığım zamanlarda da ağlıyordm😁😁😁 bulantı hala çok olmadı ama iştah sıfır, canımın istediği şey 1 tane yedikten sonra mide bulandırıcı geliyor
Minigim24 Syd160531 merhabalar bende aynı durumdayım sizinle , kese göründü kalp atışı henüz duymadık insallah 2 haftaya duyacağız. Bende aşırı halsizlik sürekli uyuma isteği sabah uyanınca hafif bir bulantı gibi belirtiler var 🤗
Syd160531 Fatmabulutt evet arada ağız kuruluğu da var bende hep susuyorum şimdi tatildeyiz burasıda acayip sıcak bide o var tabi :)
FTMT Fatmabulutt Bende 5 haftalık hamileyim 🤗 Uyku hali bendede var suanlik iyi gibiyim ama 15 aylık oğlumun peşinde koşmak yoruyor arada tabi bı tuhaf hissediyor kendimi ondada kendimi dinlendiriyom hmn.ilki de çok şükür idare ederdi iştahım azalmıştı bulantılarım vardı ama kusmadim hiç.onun dışında uyku hali yorgunluk hafif şeyler .çok şükür yemek yapiyorum.insAllah böle güzel devam eder
Minigim24 Hosgeldinbebek ay gerçekten sürekli uyuma isteği yerimden kalkmama isteği 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Alınganlık mod düşüklüğüde cabası galiba ya 😂
Syd160531 Hosgeldinbebek teşekkür ederim :)) evet bazen tedirgin oluyorum belirti yaşamayınca da çok garip :))) kalp atışlarını duyana kadar yüreğim ağzımda 2.gebelik ama ilkinde de böyle Bi paniktim ama alıngan ağlamaklı değildim erkenden bide mide bulantım hafiften başladı her gebelik farklı oluyor derlerdi doğruymuş:)) Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımız hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Amin.
Syd160531 Minigim24 Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kalp atışlarını da duyarız inşallah :)
Hosgeldinbebek Minigim24 doktorum dedi ki, bu haftalarda iştahını azaltır ki annem az yesin ilerde gebelik şekeri tansiyonu olmasın😁 uyku yapar ki annem az gezsin ben iyice yerleşeyim😁 hakikaten doktormun dediği gibiydi, şuan 10 haftalık oldu sayılır daha iyiyim şükürler olsun
Syd160531 FTMT Allah yardımcımız olsun canım iki çocukla biraz zor seninki küçükmüş daha kıyamam yiyeceklerde de kızartmalı baharatlı yağlı yoğun kokulu şeylere normalde de tahammül edemem şuan daha kötü etkiliyor gerçekten yoğurtlu sade tercih ediyorum genelde hem iştahın olması sonra da sevmemek garip geliyor