Birisi123 Selam kızlar,aşılama için regl bekliyorum az az geldi ama bir türlü sökülmedi diye duphastona başladım şuan 5gündür ilacı kullanıyorum fakat hala devam eden kahverengi akıntım oluyor hiç geçmedi normalde kesilmesi gerekmiyor mu?başına gelen varmı?
[silindi] Birisi123 bak şimdi güzelim sana o hapla ilgiili yaşadığımı anlaticam . Ben 3 senedir düzensiz adet oluyorum 2 3 ayda bir zor gelirdi doktora gittim kısırlık olabilir mi hep korunmasız ilişki yaşadım kan idrar yumurtaliklarima baktı minimalist kist varmış yumurtaliklarim çok çalışmıyormus sonra o hapı verdi bana iç adetin gelicek adetliyken gel kan alicaz dedi neyse ben o sıra depresyondaydim antideprasan bir de midemde fıtık vardı mide ilacı bir de bu duphaston hepsinden öyle sıkıldım ilaç icesim gelmiyordu antideprasan çok daraldıgimda içmeye başladım duphastonu 4 5 gün içtim içmedim çamur gibi adet geldi 3 gün sürdü çok yoğun da değildi az da değildi sonra 1 hafta geçti bitti adetim ve yine adet oldum bu normal adet gibiydi kan vardı çamur gibi değildi. 4 5 günde bu sürdü doktora gitmedim zor geldi sonuçta amacima ulaştım adet oldum çocuk zaten şu sıra düşünmüyordum. Benim derdim adet olmaktı oldum ama birden hamile kalmışım yine o adetimin üstünden 45 gün geçmişti ilaç bitmişti bende yenisini almadım goguslerim çok hassas oldu şişti heh dedim gene adet olucam megersem 6 haftalık hamileymisim. Yani benim yumurtaliklarimi çalıştıran o ilaç oldu.
annesinin_beybisi Birisi123 benim de reglime 5 gün var aşılama yapılacak seni reglinin kaçıncı günü çağırdı
Anne88 [silindi] bende en son duphaston kullandım adet oldum sizin tabirinizle çamur gibi geldi iki gündür hatta siyah renk geldi niye böyle oldu acaba ilacın etkisi mi
ZeynepDK Anne88 bende bu ay doktorum polikistik over teşhisi koyup o ilacı verdi . Simsiyah çamur gibi üç lekelenmem oldu 3. Günün sonunda adet oldum tam anlamıyla
annesinin_beybisi Birisi123 yok canim daha gitmedim bu ay rahim filmi cekildim temiz cıktı bu ay kendi haline bırakalım eğer regl olursan hamile degilsen aşılamaya başlayalım dedi adetin ilk günü gel dedi ama sonuçta onu nerden bilebilirim ki bir gün erken olur geç olur ben de o yüzden 2. günü gidicem
Birisi123 annesinin_beybisi ben hsg çektirdiğimde 3 ay bana bekle dedi kolay gebe kalabilirsin demişti doktor ama olmadı,herkesi 3ü gibi çağırıyorlar ama sen dediğin gibi yinede kesinleştir.senin var mı bi sorunun ben pcosluyum.
annesinin_beybisi Birisi123 ben zaten 4 senedir bekliyorum 1 ay yeterli bence ilacın en çok etkili olduğu zaman ilk ay sonra zaten gebelik olacağını zannetmem olsa bu filmden dolayı olmaz bence bana bu ay korunma güzel degerlendirn dedi sadece bir dahaki ay da gel dedi . bende de pcos var ne yazık ki sadece 1 kez gebe kalabildim şimdiye kadar onda da kimyasal oldu
Birisi123 annesinin_beybisi bekleme zaten ben zaman kaybı yaşadım diye söyledim ben daha 1 senelik evliyim ama çok istiyoruz çocuk pcos olduğu için zaten tadavi şarttı bizde istiyoruz diye başladık artık hakkımızda hayırlısı inşallah🙏🏻