Busra333 Kvsraykt ultrason karsışıgında tam 32+6 yazıyor sanırım bakayımmmmm evet tam 32*6 yazıyor cnm Yani zaten öyle bugün 33 oldum doğru
Busra333 Almi4134 tabi cnm doğru hersey de kilo değil zaten benim yüzümden zayıf kalmasına çok üzülürüm
Almi4134 Busra333 karpuz kasar sut ceviz gunluk 1 aade maden suyu bebege güzel kilo aldırır ve istediği besinleri tam olarak bunlar sağlıyor özellikle maden suyu icinde magnezyum da var
Busra333 elifkrsbn doktorum da ultrason cihazı da birebir uyumlu bir bebek olduğunu söyledi ben bi an korktum beslendiklerim iyi gelmedi mi diye acsba
elifkrsbn Busra333 süt muz ceviz maden suyu bunlar hem sana faydalı hemde bebeğine kilo aldıracak şeyler 🙏 meyveler bebeğe iyi kilo aldırıyor deneyebilirsin ama şekerin varsa çok abartma tabi 😊
Busra333 Almi4134 maden suyunu günde 2 defa içiyorum genelde karpuz da yiyorum ama kaşar falan hiç yiyemiyorum 😔
Elifurkan00 Busra333 gayet iyi kilosu benim 34+5 2500 seninkininde çok iyi son haftalar kilolarını tamamlıyorlar
Reyhandmrl Busra333 kilosu maşallah çok iyi . Benim kızım o haftada 1250 gramdı 1400-1600 olması gerekirken sıkıntı yapma gayet iyi . Herkesin farklı oluyor .
Busra333 kukiveannesi sizin ki normal aslında benim ki de öyle şükür işte insan takıye bazen ne bilim boşa :)
Parsss Busra333 bizde değiliz ama ılk öğrendıgımden beri dıyetısyenle devam ediyoruz bebgımın saglıklı beslenmesı adına başlamıştım yınede hep ıkı gün gerıden gelıyo 🙈 ama sağlıklı çok şükür 🙏🏻
Busra333 Parsss sağlıklı olsunlar da amannn ilkten üzüldüm ama sonuçta çok dikkat ediyoruz daha da ederiz insallah sahlıkları yerinde olsun gerisi boş
Kbrasmskbyrktr Busra333 benm yerime de iç hepsini 😁 bende çok içen biriydim hamile kalmadan önce suan cok tiksiniyorum
Ftm_75 Busra333 canım benim kızım 32+2 de 1600 kiloydu ve doktorum normal dedi yani sen doktora bak buraya bakma genetik kiloo bence bazı bebekler 35 haftadan sonra haftada 400 gram alırmış doktor dedi
Busra333 Ftm_75 hmmm bizim aynı gibi :) neyse saglıkları yerinde olsun da ben yine de içmeme yememe dikkat edeyim biraz :)