sevgiharman Merhaba kızlar 2 aylık hamileyim, en son doktor muayenemde kese Rahime yerleşmiş , tatil yapmanda bir problem yok dedi. Yine de endişe yapmadan duramıyorum güneşlendim, yüzdüm şuan için bi sakıncası var mı?
bebegimizibekliyoruz1 sevgiharman güneşlenmeyi önermiyor benim doktorum Güneş kremini sür 2 saatde bir yenile istediğin kadar yüz dedi ama havuzu önermiyor denizi öneriyor kendini iyi hissettiğin gibi yüz kendini sıkma demişti
Elfvli sevgiharman bana da mayonu ıslak bırakma değiştir surekli demişti. Güneş kremi önemli. Onun haricinde bir sorun olmuyor.
Bebegimicin1 sevgiharman hem 1.5 yasindaki bebemle ve 4 aylik hamileyken tatil yaptim biraz dikkat eetigin surecw allahin izniyle hicbirsey olmaz
sevgiharman bebegimizibekliyoruz1 yağmur hanımcım denizde yüzdüm kendimi yormadan ama baya güneşlendim 🙄 maden suyu, su falan içtim devamlı ne gibi bir tehlikesi olabilir ki
SayeMom bebegimizibekliyoruz1 bende senin gibiyken 30 dk denize girdim hemen bikinilerimi değiştirdim asla güneşte durmadım. Ama gel gör ki 1 hafta sonra kanamam oldu allahtan tehlikem yokmuş. Girme lütfen 1-2 ay daha bekle. Sıkıntın olmasa bile “riskli”
bebegimizibekliyoruz1 sevgiharman irem hepyılmaz doktorum instagramdan postuna bakıp öğrenebilirsiniz şu an tam detaylı olarak hatırlamıyorum
sevgiharman SayeMom yaaa 🥺 zaten başıma güneş geçmiş zonkluyor dikkat edeceğim Rabbim korusun bizleri
Civcivim000 sevgiharman onu enfeksiyon sebebiyle önermiyorlar hamile olmasanız da ıslak mayoyla durmak pek iyi değil aklınızda olsun
Elfvli sevgiharman ben mesela değiştirmedigim zaman sanki karnım buz gibi oluyor bir türlü kurumuyor gibi oluyor. Rahatsız oluyorum. Birde enfeksiyon kapma riski oluyormuş. Hep.degistirdim. simdi yine gideceğiz hep yedekli mayo bikini aldım.