Dilekcnkn https://imgyukle.com/i/g90lN Kızlar bebeğin elbiselerini yıkadım , yıllardır lcw’dan alıyorum kıyafetleri ilk kez böyle birşey başıma geldi içinde isimli hastahane çıkışı vardı beyaz ona hiç birşey olmamış bu üst böyle yemyeşil resimde göründüğünden daha da fazla ne yapıcam ben yaaa 🤦♀️🤦♀️😔😔
elifpusat Dilekcnkn bende aldiklarimi yıkadım hastane çıkışındaki zibinin etrafında sarartilar görünce kurumadan tekrar yıkadım baktım ki geçmiş
Dilekcnkn my_little_miracle Birde güya organik bilmem neydi fazla üstümüzde yoktu harikaa oldu yani 🤦♀️
Dbe24 Dilekcnkn anladım kötü olmuş o zaman ama düzelir tek atın yıkayın kısa programda düzelir belki bazen oluyor öyle
Dilekcnkn Deletedmom9823 Bir tek bu böyle oldu babynestim var yıkanmayan onla yıkasam birşey olmaz değil mi ?
Dilekcnkn Deletedmom9823 Off kız attım yaa neyse artık baktım çıkmıyor lcw götürcem kaç para verdik ziyan olmasın
Dilekcnkn Deletedmom9823 valla iç yeleği,üstü,pijaması,şapkası 70-80 civarı aldım şimdi 64 olmuş sonuçta kıyafet kendi rengini verdi artık geçmezse götürürüm zaten herşey pahalı yazık valla ya