Oznurunkoftesi Kızlar hastaneden çıkarken puset şart mı? Ben henüz bir şey almadım. 35. Haftadayım. Bebişimizi kucağımıza alıp çıksak olmuyor mu? 😍 Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda??
aksu5334 Oznurunkoftesi olur tabiki eskiden puset mi vardı. Ha rahat mı evet rahat bişey ama olmazsa olmaz bişey değil yani
metehaninannesiii Oznurunkoftesi puset alin mutlaka ozel hastanelerde cogu puset olmadan hastane cikis vermiyor
zehranurr Oznurunkoftesi hastanenin şart koşmasından ziyade bebeğin sağlıklı yolculuğu açısından puset şart bence
busra-M metehaninannesiii ay böyle saçmalık mi olur, onlar alsınlar o zaman. Olan var olmayan var. Doğum ücretini yatak parasını ödedikten sonra kimse karışamaz nasıl cikarttigima
DemetF Oznurunkoftesi hastanelerin cogu istiyor valla minnacik bebek onun durusu icin onemli oldugunu soyluyorlar aşı falan gidip gelecek minnacik bebegi kucaktami goturmek dogru olmaz
Bebebebe ben oğlum da bebek arabasını aldığım için pusetle birlikte satılıyodu . oyuzden hastanede yanıma almıştım puseti. ve çok rahat etmiştik pusete koyup örtmüştük . arabaya inmiştik güvenli bi şekilde.
Simgeozturk11_ Oznurunkoftesi ben doktorumun yanındaki hemşireye sordum hastane öyle bi zorunluluk koymadı demişti
badembid Oznurunkoftesi pusetiniz olmadan hastaneler çıkış vermiyor canım. Kesinlikle almanız gerekiyor. Ayrıca taşıması da bebek açısından daha güvenli
btuban ZumrutHanim oto koltuğu gbi olan, travel sistem bebek arabası yazın internete, oto koltuğu gbi olan puset oluyor
Merveee34 Oznurunkoftesi ben çıkarırken puset almadım sardım battaniyelerine atladım arabaya eve geldim :)
Deletedmom_33 Oznurunkoftesi Doğum yapacağınız hastane şartına bağlı imiş sanırım. Ama ben pusetli bebek arabalarindan alacağım zaten o yüzden sorun olmaz her türlü.
Rainyellow Oznurunkoftesi tabiki şart bebeğinle hastaneden tabiki kucağında çıkabilirsin hatta kucağında arabaya binip yolculukta yapabilirsin peki diyelim olası bir kaza da ha öyle ağır bir kaza düşünme arabanın biri gelip yandan 70 km hızla çarpsa kucağında bebeğin elinden fırlasa sence yaşama şansı yüzde kaç ? Yıl olmuş 2021 hala cahil cahil insanlar varya pes
Bebegimicin1 Oznurunkoftesi puset rahat oluyor gittigin her yerdede iyi oluyor ama sart degil bazi hastaneler devlet yada ozel fark etmiyor puset olmadan cikartmiyolar ana port bebede kullanabilirsiniz puset yerine onlardanda kullanan cok var ama puseti ev icindede kullandim ana kucagi niyetine kendi rahat oturup icine sığmayasiya kadar evin icindede kullandim
busra1485 Oznurunkoftesi Şart değil ama gerekli bence bebek yeni doğunca hamur gibi çünkü kucakta kafası sağa sola düşüyor taşımak zor bence pusetde bebek de rahat ediyor
btuban ZumrutHanim anne karnında o şekile benzer durdukları için zorlanmıyorlarmış ama yinede altına battaniye falan koyanlar oluyor sanırım