Nrhnn Kızlar doguma son 3 haftam kaldı Ankara sehir Hastanesi’ne gidiyorum…son 3 haftal kaldı doguma randevu bu tür hastaneler de 2 hafta sonra ya veriyor ama benim her hafta gitmem gerek bu durumda gitsem yardımcı olurlar mı.
Bbcln2913 Nrhnn canım ben 40 haftalığım haftada 2 kere gittiğim oluyor hatta yarın da sabahtan gideceğim randevu bulamadım çünkü. Sıra veriyorlar erken gitmen gerek sadece
minikoglumm Nrhnn acilden bisey bulun gidin uydurun zaten 3 hafta kalmış baskı ve kasılma hissediyorum diyin
Nrhnn Yoncamikk yani 36. Haftadan sonra her hafta gittigimde bir sıkıntı cıkartmadan sıra veriyorlar mı
Nrhnn Yoncamikk persembe gunu randevum var 36+2 oluyorum gittigim gün diger haftaya doktor yine gelmemi söylüyor dimi.
busra-M Ben ankaradayken 16. Haftamda sabah 7 de gitmiştim randevusuz sıra alma bölümünden sirami alip 9 da muayene olmuştum. Orada böyle bisey var galiba. O saatte randevusuz olan kişiler fazlaydı ve sıra alınmıştı.
Sibilyas06 Bende oraya gidiyorum bizimde 1 2 haftamız kaldı fakat randevusuz almıyorlar her hafta randevu var MHRS de
Nrhnn Sibilyas06 mhrsden yalnızca 36 ve üzeri gebelik kısmında mı randevu alırsam haftaya da randevu verir sistem
Nrhnn Bbcln2913 sabah 7de gideyim ozman cok tesekkurler ya hangi doktora gidiyorsunuz dogum sekliniz bellimi
Bbcln2913 Nrhnn normal doğum inşallah canım. O hafta hangi hoca 36 hafta üzerine bakıyorsa ona gidiyorum
ecce_mommy Nrhnn e nabizda var mı bu 36 üzeri gebelik diye işaretleme ben 32 haftaligim randevu bulmakta zorluk çekiyorum
Nrhnn arzubldk daha erken gidersem sıra veren sekreter ya yerinde olmazsa o saate hastanede olurlarmıki
Nrhnn arzubldk ben 31 haftalık gittigimde normalde ntsye almıcaktı kasıklarımda agru oluyor dedim diye ntsye gir bakalım dedi. Sonra 33 haftalık Ken gittigimde nts girdim ondan sonra her muayene sonrası ntsye giriyorum
Nrhnn Sibilyas06 36 haftalıgız 38 haftamda 1 gecirilmiş sezeryanımdan dolayı sezeryana alabilirler diye dusunuyorum
Nrhnn Bbcln2913 bende artık 36 üzeri kısmından randevu alıyorum bu haftaki kontrolum yüksel onaran diye bir bayan doktora inşlh iyi geçer.
arzubldk Nrhnn olmuyolar ama sıra matik var ordan sıra alıyosunuz önce sonra sekreterden onun için dedim
Sibilyas06 Nrhnn biz bir hafta büyüğüz senin minikten 😂 bizde bakalım bu hafta sezeryan günü alabilecek miyiz çok heyecanlıyız rabbim herkese hayırlı mutlu doğumlar nasip etsin 😊
Nrhnn anneoluyorummm_ hayır söyle mhrs de randevu alırken sehir hastanesinde bölüm bölüm ayrılmıs 14 haftalık sonra vs 36 haftalık ve sonra su diye mesela tüp bebek bölümü diye böyle ayrılmış sen randevu alırken sana uygun kısmı seçip öle alıyorsun ben 36 hafta oldugum için artık secenege onu ekleyip randevu olusturuyorum…diger devlet hastanelerinde sistem nasıl bilmiyorum ama Ankara şehir Hastanesi’nde randevu alırken onu seciyorum otomatik cıkmıyor
anneoluyorummm_ Nrhnn ben normal devlettede var sandım bugüne kadar 2 kere randevu alıp gidebildim doğum yapılıyormu onu bile bilmiyorum 35. Haftadayımda sormak istedim