Busrakzlkc Kızlar 14+3 üm canım aşırı midye istiyor temiz ve iyi bi yerden bikaç tane yemenin zararı var mı sizce okuduklarım önermemiş ama en azından hevesim geçsin istiyorum.
Gizmom Busrakzlkc ben zararlı olabilecek seylerden az az yemiştim ya bişey olmadı ama midyede tek sıkıntı bir kaç taneyle nefsiniz körelirmi ben olsam asla körelmez o yüzden midyeye hiç bulaşmadım
Lulemom Busrakzlkc benim doktorum ne yersen ye ama midye asla demişti. Zaten hayatta da yemem, çok pis bi canlı. Bi belgeselde görmüştüm. Denize atılan kanlı pede yapışıp ondan besleniyordu 🤢 denizin pisliğini temizlermiş zaten görevi oymuş. Bence yeme 🙄
07vefa42 Busrakzlkc bende yedim yiyorum da hala😂 doktorum 10 taneyi bulmasin demisti 5 6 tane yiyorum arada😋
Busrakzlkc 07vefa42 yani aslında hurafe tipi konuşmalara kulak asmam ama gebelik zehirlemesi durumundan çekiniyorum maalesef sağlıkçı olmakk herşeyi bilmek çok kötü 😑
Busrakzlkc zehranurr gebelikte oral alımında kısıtlama yada yasak yoktur herşeyden az az yenebilir sadece doğumu kolaylaştıran doğumu başlatan bazı bitki çaylarını içmede kısıtlama vardır onlardan belli bir haftadan sonra serbestleşir. 10. Yılım kadın doğum ve yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim teşekkürler 😊
zehranurr Busrakzlkc madem kadın doğum ve yenidoğan hemşirelikte 10. Yılınız niye sordunuz ki o zaman buraya 😂 biz size soralım siz bizi aydınlatın bu işi okuyan sizsiniz sonuçta..
Busrakzlkc zehranurr bazen malesef okumak yeterli olmaz tecrübe etmek gerekir. Tecrübede paylaşılarak öğrenilir. Amacınız mizah yaratmaya çalışmaksa malesef yanlış platformdasınız.
Annesininkuzusu01 zehranurr Merhaba annemiz, kullanıcılarımız istedikleri konuda post açmakta özgürdür. Mutlu forumlar💜🙏🏻
Aysenurctn32 Busrakzlkc Bence yemeyin derim.. Ona benzer bir iç pilav yaparak internetten tarifiyle yeseniz belki körelir nefsiniz. Ben birkaç şeyi öyle deneyip yemiştim
Aslic Busrakzlkc valla biz ailecek sakatat duskunuyuz bolcada yeriz. Bu ikinci gebeligim cok sevdigim icin neredeyse hic kesmeden yedim ikisindede. Cok sukur bi sorunumuz olmadi. Bence abartmamak kaydiyla nefsi koreltmek gerek