Kusciviltisi 5 aydır kan tahlili vermiyorum, enfeksiyon veya idrarda protein kaçağı var mı diye bakılmadı hiç. Siz ne kadar sürede bir yaptırıyorsunuz yada yaptırmıyor musunuz
MineLule Kusciviltisi Nerdeyse ayda bir yaptırdım, idrarda enfeksiyon olduğu için onu daha sık yaptırdım
DamlaNur29 Kusciviltisi saglık ocakları her 1 bucuk ayda bir cagırır normalde sizi cagırmıyormu idrar bizim saglık ocagında yok ama kana kesin bakılıyor
Kdk Kusciviltisi ayda bir sağlık ocağına gidip tüm tahlillerimi yaptırdım. Doktor kontrolüme de hep tahlil sonuçlarımla gittim ona göre ilaç verdi
Vera18 Kusciviltisi enfeksiyonum oldugu için her ay düzenli idrar baktırıyorum. Doktor 2 ayda bir de kan tahlili istiyor. 5 ay cok uzun bir süre doktorunuz hiç istemedi mi 🤔 hadi onu geçtim beni 2 ayda bir sağlık ocagında arıyorlar gelin kontrolünüzü yapalım diye orda her şeyi soruyor kan değerlerine bakılmadıysa onlar bile isteyip takip yapıyor
Kusciviltisi MineLule bende hic baktırmadım ya yeni aklıma düştü 😒 bide 5 ay önce enfeksiyon vardı idrarımda ona rağmen bakılmadı
Kusciviltisi DamlaNur29 yok valla hiç aramadılar bugun aşı olmaya gittim orda bi dediler hemen aklıma takıldı
MineLule Kusciviltisi Ağrı yanma gibi şikayetlerin olmadıysa bakmamışlardır, benim çok ağrım sancım oluyor. İstersen sağlık ocağına uğra sabahtan ordan da bakarlar
DamlaNur29 Kusciviltisi iyide aramazlar zaten sen gidip kayıt actırıcaksın onlar seni bi sonraki zamanda cagırcaklar
Kusciviltisi Vera18 5 aydan bile fazladır belki de ilk gebeliğimi öğrenince baktırdım şuan 7 aylık oldum. Sağlık ocağı da hiç oralı değil aramıyordu aklıma takıldı
VeraVrea Kusciviltisi bendne de istenmiyor. Bir iki hastanelik durum olmuştu biri rahime dikiş diğeri bebek kasıldıgı için yatış orda bi tam kan.ç bakıldı
esrvl Kusciviltisi muayene olduğunuz doktor istemiyor mu? Benim doktorum 3 haftada bir ister eğer şikayetlerim olsa hemen ister tahlil yaptırmamı
VeraVrea Kusciviltisi bir şikayetimiz olmadıgı için bence. İdrarda yanma değisik bir durumlar vs demiyorum gittiğimde her sey yokunda diyoeum bazı sorularım oluyor. Çok şükür sıkıntı olsa belirtisi olurdu
Sogancik Kusciviltisi Ben 5. Ve 25 . Haftada yaptırdım 😁 doktorum o zaman istedi. Şimdi kimbilir ne zaman ister