Nejla_6344 Kızlar yardım SSVD istiyorum ama maddiyat yok😔Sizce sancımı son ana kadar evde çekip öyle mi hasteneye gideyim yoksa kaderime razı gelip tekrar sezeryan mi olayım ..
aslanreis Nejla_6344 6 yıl aradan sonra tekrar gebe kaldım 6 yıl geçtigi için sezaryen üstünden olur diye cok hevesliydim aslında doktorum rahiminde yırtılma olabilir Baska sorunlar olabilir niye riske atalım dedi bende peki reis sen daha iyi bilirsin dedim😂
Kvsraykt Nejla_6344 bende adayım evet 5500 istediler çok zor gerçekten nasıl ayarlayacağım bilmiyorum
ayseck47 Nejla_6344 İstanbul Rami hastanesinde Dr nehir bayram var sezeryan sonra normal doğum yaptırıyor hastane o kadar pahalı değil isterseniz araştırın bi
Annee_adayii Bende çok istiyorum ama gerçekten fiyatlar çok uçuk 🥺 sizin dediğiniz gibi yapmak mantıklı mı bu seferde bi sıkıntı olursa ama
Nejla_6344 Annee_adayii çok kararsızım bende ama tekrar sezeryan istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum artık 😔
Nejla_6344 Kvsraykt Aynen ben de ssvd yi destekleyen bi doktor buldum da ücreti fazla 9 bin dedi az para değil 😔
Nejla_6344 Tuba04 sezeryandan sonra sıkıntılar çektşm enfeksiyon kaptım bebeğime doğru düzgün bakamadım geç iyileştim en zoruda başkasına muhtaç olmak ..