ratatosk Almi4134 Basceldan sezaryen 15.500 sanırım burda başka bir postta biri yazmıştı. Benim fiyatım biraz farklıydı azcık torpilliydim
Almi4134 Doger hastaneler de cok fsrkli degilnya 7 bin iyi gibi eger 7 binse ben de giderim😁 sizin özel sigortaniz mi vari
ArenMom Almi4134 hayır ben orda 3. Kez tupbebek yaptırdım buyuzden ındırımlı suan normal dogum 15 bin civarı
Eylul21 Haftamdayim kısmetse bende o hastanede doğumumu yapacağım.Bana verilen fiyatlar söyle normal doğum 4.350 sezeryan 5.150 epiduralli 5.500 refakatçi covid testi 250₺ birde 100₺ pandemi koruyucu ekipman bedeli varmış eldiven maske vs.gibi😕 Kapi susu oda susleme ziyaretci yasagi oldugunu soylediler.Ben annemle eşim kalir diye düşünürken eger anneniz kalırsa eşiniz bebegi gorur ve bi daha kata dahi cıkamaz denildi gerçekten bu kadar katılar mi acaba dogum yapan arkadaslarda surec nasıldı sadece 1 kisi mi aldılar?🥺
Almi4134 Eylul21 canim ihtiyaçlarınniz aan olacak o derece kati olabilirler mi ya bebegi gorcek bi daha kata çıkamayacak. Yoooh artık
ratatosk Eylul21 evet kurallar katı covid testi negatif i görmeden refakatçi kat a bile çıkamıyor acil bir giriş değilse. Ziyaretçi yasak refakatçi 1 kişi sadece.
Eylul21 ArenMom doktorum disardan gelecek benim birde doktorunuza ozel fiyat oldugunu soylediler bizi.
Eylul21 Almi4134 bende duyunca oyle dedim🥺 bu konuda kesinlikle esnekligimiz yok dediler sisli Memorial da varmis ama orda baslarinda ki enfeksiyon doktorunun kesin talimati varmış artik yasayip gorucez sanirim
Almi4134 Doktorumla da konuşmadım hangi hastaneler ile anlaşması var bilmiyorum medicanayi biliyorum orda yapicam en olmadi artık nts bağlanırken doğumu da konuşuruz 😁 pamuk eller cebe 😁😁