bsebse Mirage06 evet cok duydum adini ve olumlu yonlerini bende. Ama bakalim ne olcak zaten benim hocamin yerine kimse gelmiyorsa bildigim kadariyla orda 2kadin dogumcu kaliyor ve daha da yogunlascak
Gebecik86 Hrs 6500, tobb 8000 ve güven 10000 . Amerika’ya Doğuma gitsek daha mı iyi ne 😊 şimdilik tobb düşünüyorum ama bakalım
Irmakelizim06 deletedmom255 hrs de bi albay doktor vardı ona ayrıntılı ultrasona gitmiştim 615 tl almıştı baya uçuk fiyatlı hastane galba
Gebecik86 Irmakelizim06 valla hijyenik olarak hiç hoşlanmadığım hastane . Nasıl okadar pahalı anlamıyorum .
bsebse Mirage06 nasil gecti ne kadar olmus minnos ❤❤ benim ptesi gunu kontrol calisir raporunuda alabileyim diye :)
Airsoft Etimed Hastahanesi 1,5 ay önce 3.900 tl'idi normal veya sezeryan farketmiyor...Şimdi ne kadar bilmiyorum.En uygunu bu hastane alptekin alagöz hocadan memnunuz.
Zmr Annesininkuzusu0911 kontrolleriniz de bebeğinizin boyunu söylüyor mu 🤔ben sordum göremiyoruz dedi yani görmesi gerekmez mi
Mintos Ben medicana hastanesine gidiyorum doktorumda doçent doğum paketi aldım ekstra bir tek detaylı ultrasona gittim onun dışında tek kuruş istemediler doktorumdanda oldukça memnunum 😊
Annesininkuzusu0911 Zmr yok canım bende sordum. Doğru bi ölçü vermemiz imkansız bebek karlı şekilde duruyor. doğumdan hemen sonrada öyle boy ölçüsü almak kolay değil kalça çıkıklığı oluyo dedi. Söyleyenler de tahmini söylüyolar dedi.