Erturk Butr354nf daha almadım ama kendim hamile olmadan önce 2 tane örmüştüm smdo annem ördürüyor 1 tane ablamda 1 tane isim ile işlemeli ördü. Bende bu hafta yavaş tan alışverişe başlamaya düşünüyorum
Esenburhan123 Butr354nf kadife kalın battaniye aldım nohut battaniye aldım birde bir de örgü battaniye bir tarafı örgü bir tarafı kumaş. Birde e bebekte 100₺ indirime battaniye 20₺ gibi bir fiyata düşünüyordu güzel yumuşak battaniye.
Dilekcnkn Butr354nf Nohut battaniye aldım, penye battaniye, müslin battaniye battaniye çeşitlerim bunlar birde kalın battaniyem var diğer çocuklarımdan kalan karaca ve özdilek de bulabilirsin internette de alabilirsin benim aldığım nevresimli battaniyeydi 😊
MercimekveAnnesi16 Butr354nf bundan Ececraft Alize Puffy El Örgüsü Bebek Battaniye Hepsiburada da bir çok modeli var bakabilirsiniz
bahtnurr1 Butr354nf Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 × 120 Link kıyamadım galiba 😂 böyle kalın bişey düşünüyorum
balbocegim27 Butr354nf Annem bi tane örüyor bide hani bizim kullandığımız tek kişilikler oluyor ya onun bebek icin olanını almış 2 tane de penye almış bende bi nohut bi penye bi müslin alcam