Nurssss Merhaba kızlar oğlum 3 günlük emiyor sütümde geliyor ama böyle tazikli değil elimle sıktıgımda ucuna çıkıyor hemen bebegin agzında da görüyorum doyup dogmadıgından emin olamıyorum ama 2 saatte bir en az 20 dakika ezmiyorum yeterli olurmu sizce
Denizmina Nurssss bana doktor 2 satte 40 dk emzirmye çalış demisti doyup doğmadığını cisli bezinden anlayabilirsin yada doymasa aglar heralde
Balarisi23 Nurssss canım 6 gün oldu doğum yapalı sezaryen de süt geç geliyor sık sık emzir süt yapan şeyler tüket ki sütün gelsin bende süt geliyor diye düşünüyordum ama bebek doymuyormuş hastalandı bebeğim beslenmesinde sıkıntı çıktı bi kutu da mama aldım doktorum emzirdikten sonra bir ölçek mama yapıp ver dedi eğer içiyorsa doymamış zaten ama içmiyorsa doymuş demektir
2prensannesi2008 Nurssss 21 günlük olduk normal doğum yaptım daha yeni yeni öyle geliyor bazen gelmiyor bence yeme içmemizden kaynaklı
Nurssss Balarisi23 bende bi gece bi gündüz mama verdim ama hiç hoşuna gitmedi kendi sütümün yetip yetmediğini tam olarak anlayamıyorum emiyo baya uyuyo sonra doymuş gibi gözüküyor ama çiş kakada yapıyor
Angela Bol su ve aralarda helva tüket canm azıcık. İlk basta oyle olur sornadan açılır kanallar. Göğüslerin şişliği nasil sütun var dimi
Nurssss Angela evet şiş bebek emdiğinde agzında sütü görüyorum ucuna geliyo sıktıgımda da baya emiyo ama insan korkuyor doymassa bişey olursa diye