ipek12345 Kızlar 6 haftalık hamileyim neredeyse iki haftadır evimi temizlemek istiyorum ama herkes temizleme şuan sürekli yat diyor. İki güne bir üstten süpürüyorum ama yarın misafirim var halıları falan kardılarsam bir şey olur mu sizce. Korkuyorum bir şey de yapamıyorum.
Kdk ipek12345 halıları kaldırmayın yine üstten temizleyin ne olur ne olmaz. Ben gebeliğimi bilmeden halı koltuk ne varsa kaldırmıştım. Kanama alanı oluşmuştu ve 2aya yakın rapor alıp sadece yatmak zorunda kaldım. Sizde de aynısı olur demiyorum ama ilk üç ay kritik dönem. Tedbirli olmakta fayda var 🙏🏻❤️
diamond2635 ipek12345 vallahi eskiden kadınlar tarlada bile çalışıyormuş ama bizim yediğimiz içtiğimizden midir bilmem bebekler resmen ucunda duruyor :) Bence yapmayın.Benim bir gebelik kaybım var şu an ikinci gebeliğim ,tüp bebek,14. Haftam ve düşük riskim yok çok şükür ama yardımcı geliyor evime .
Dilekcnkn ipek12345 Bence halı kaldırma canım toz alıp süpürüp birde sil yeter ama dinlene dinlene yap yorma kendini yavaş yavaş halı kaldır sirkele bunlar ağır işler şu an için
Aysel0707 ipek12345 halı kaldırmak aşlah askına 😏🥰delırmıs olmalısın daha o kan toparlanmamıs bıle hafıf yavas temızlık yap ama halıya bıle dokunma yorma sakın kendını daha kucuk kan
Konul95 Ben gebeliğimi bilmeden temizlik yapmıştım ilkinde, kanamam olmuştu , hatta adet sanmıştım devam etmiştim bide 🤦♀️ sonra adet olmadığını fark edince hemen doktora gitdim , şükür şuan 2,5 yaşında 🤲 yapmayın ağır işten kaçının derim şu aralar
Selma_aygun ipek12345 sürekli yatma riskli bı durun yoksa Dr soylememisse ama işlerinide üstten üstten yap geçsin ilk 3 ay dikkat et
bahtnurr1 ipek12345 doktorlar hamilesiniz hasta değilsiniz günlük rutine devam edin diyo 😊 ha halı koltuk it Çek yapma bence yapacaksan da eşin yapsın sen süpür , sağa sola çekerek yapıyorum ben hala eşim olmadıkça ama kendini çok yorma dinlenerek yap
Aslanannesi1 ipek12345 Ağır kaldırmayın üstten yapın canınızdan önemli değil gelen her türlü anlayışlı olur zaten daha çok yeni dinlenmenize bakın lütfen
mhtpmhtp ipek12345 canım bence suan öyle ağır işler yapma ben 12 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan beri elime süpürge bile almadım. Bütün işlerimi eşim yapıyo senin ki suan çok yeni korumalısın bence kendini misafir falan hiçbişey bebeğinden önemli değil suan
Defotime ipek12345 kesinlikle kaldırmayın. İlk üç ay kritik. Eğer risk yoksa, doktor yat demediyse sürekli yatmak da doğru değil ama halı silkelemek ve ağır kaldırmak gebelik boyunca riskli. Kendimize dikkat etmeliyiz bu süreçte, ani hareketlerden de sakının.