Akkoyu Kızlar 38 de Çatı muayenesi yapacağını söylemişti doktorum 36+6 yım bugün kontrole gittim nst de kasılma ve agrı çıkınca bugün muayene etmek istedi çatı muayenesinden sonra kasıklarım belim agrıdı ve lekenme şeklinde kanama oldu
Civciv222 Akkoyu Çatı muayenesinde sonra kanama lekelenme olabilir demişti doktorum tabi kanama çok yoğun ve kırmızı ise doktora git tekrar bence
gyk-38 Akkoyu Bende oldum iki gün önce ama hiç öyle birşey yaşamadım afedersiniz eliyle mi muayene etti doktorunuz
Akkoyu gyk-38 eliyle muayene etti canım ama benim erken doğum riskim vardı zaten 7 haftadır progestan kullanıyordum 5 gündür kullanmamıştım yani fazlasıyla vajinam sert ve sıkı olmuştu sanırım ondan oldu
Civciv222 Akkoyu yani normal diye biliyorum ama yinede seni yanıltmak istemem duruma göre doktoruna ulaşmaya çalış istersen
Akkoyu Merveselimmm ben burda öldüm bittim yorumlarından etkilendim doktor muayene ederken kendimi kastım biraz ondanda olmuş olabilir
iray95_ Akkoyu benim sancım tuttugu ıcın 29. Haftada muayene ettı. Bende de agrı oldu ancak dınlenınce gecıyor. Dedıgınız gıbı kasılma ve stres kaynaklı olabılır. Bol bol uzanın ve dınlenın. Çok geçmiş olsun
Akkoyu iray95_ 29. Haftada agrım vardı açılma var mı diye o zman da muayene etmişti ama o zman cihazla yapmıştı böyle agrım kanamam olmamıştı neyse ki dinlendim geçti 😇