Elif3425 Kızlar merhaba 32+4 deyim bazen göbeğimin bir tarafı top gibi oluyor şişik duruyor bebeğin orada olduğunu hissediyorum bu kasılmamı oluyor yoksa acaba kafası ya da poposu felan mı doktora gitmeli miyim ?
Burcu4135 Elif3425 32+5 im bende 1 aydır öyle kasılıyor. Yalancı sancı da diyorlar. Gecen hafta nst ye girdim sancı cıkmadı. Merak etme telaslanacak birsey yok. Kontrolunuzde doktorunuza söylersiniz.
CansuBb Elif3425 Bebek toplanıyordur :) Benim de şu sıralar öyle, bazen kendisini bir tarafa çekiyor top gibi kıvrılıyor, hissediyorum ☺️ Düzenli sancılarınız yoksa endişe etmeyin, çok sık sancı çekerseniz doktorunuza danışın derim 😇
Beyza29_ Elif3425 aynı şeyi yaklaşık bir aydır yaşıyordum , bebeğim toplanıyordur diye düşünüyodum doktor kontrolünde doktorum nst çektirmemi istedi ve o kasılmalar sancıymış ve bu sancılar 3 cm açıklığa sebep olmuş . Sizi endişelendirmek istemem ama doktorunuzu bilgilendirmekte fayda var .
Cansusuem Elif3425 Aynı şey bende çok sık oluyor ama acı sancı ağrı vs hiç olmuyor. Bu yalancı sancı demek mi bilmiyordum ben de poposunu dayıyor sanıyordum
CansuBb Elif3425 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benimki de bazen kasıklarıma doğru ellerini ittiriyor, aşağıdan çıkacak sanıyorum 😅 Çoğu bitti azı kaldı az sabır 🤩
Elif3425 CansuBb evet çoğu bitti şu günlerde çabuk geçişe erken doğum felan olmadan kucağımıza alsak daha bir şey istemiyorum allahtan vallahi 😂😂
Elif3425 Beyza29_ şimdi korktum inşaallah öyle bir şey olmaz yarın doktora gidicem zaten hemen sorarım
Cansusuem Elif3425 Evet kesinlikle ben de yorumlardan sonra tedirgin oldum. Benim doktorum 20li haftalarımdan beri her gittiğimde nstye bağlıyor. Hiç sancım olduğunu da söylemedi ama bilemedim şimdi. Çünkü çok fazla toplanıyor benim günde 2-3 kere garanti
Bebegim4 Cansusuem benimde çok oluyo canım onun için ilaç kullanmama rağmen doktor normal diyo nst ye de bağladım anlamadım bazen bebek bazen kasılma oluyo biz kasılmamı zannediyoruz acaba anlamadım ben
Cansusuem Bebegim4 Ben de anlayamadım perşembe günü kontrolüm var sorcam mutlaka 😊 Çünkü hiç ağrım sızın olmuyor bebeğime dokunuyorum resmen poposuna ya da başına
Senseye Elif3425 İçiniz rahat olsun bebek toplanıyor sadece. Bel ve kasık ağrısıyla gittim doktora günde 10 kereye kadar normal dedi sancı için ve en önemlisi gerçek sancı ve doğumun başladığını göbek deliğinin hemen Alt kısmının aşırı sertleşmesi ve sancıların sıklığından anlarsın dedi. İçim rahatladı🤗bu haftalarda yalancı sancılar oldukça fazla olabiliyor içiniz rahat olsun