Sekerkupu Seymaayyy Yoykonun City modelini aldım baya güzel muadillerine göre uygun fiyatlı hem hafif hem kullanışlı incelemeni tavsiye ederim.
Mom8237 Symazturk hangi siteden aldınız acaba ürünün sitelerde satışı yok sanırım bulamadım bu modelini
Arifeulper Seymaayyy bende aynı postu açmıştım cok zor bir karar bakalım buraya neler yazılacak bende bekleyeym
harley Arifeulper evet çok pratik ama olimpos olanı alın travel sistemlerden kimse memnun değil. İsterseniz happy kids indirip ordakilere sorun travel i kimse sevmemiş 🎀🌸
Kilicbebek Bebek arabasını almış kullanmayanlar değilde , alan uzun süreli kullananların yorum ve önerilerini rica ediyorum ben . Gerçekten aşırı fark ediyor kalite sürüş teker dönüşü vs kullanım rahatlığı çevremde gördüklerim kadarıyla. Şimdiden teşekkürler 😊
Olich Kilicbebek Bugaboo bee 3 tam yatar, süspansiyon sistemi süper aynı zamanda tentesi UV ışıklarından koruyan ve açıldığında baya güneşten koruyacak genişlikte. Yağmurluğu çok şık ve kullanışlı. Arabaya uygun olan tulumlar satılıyor epey kullanışlı gözüküyor ((Antalya’da yaşadığımız için gerek duymadım). Aksesuar ve yedek parçalar kolaylıkla bulunabiliyor. Fiyat yüksek fakat benim gözümde iyi alışverişlerden bir tanesi.
Gzncsr Cybex pockit plus almayı düşünüyorum. Baston tipi bebek arabası katlandığında çok az yer kaplıyor. Ana kucağı da takılabiliyor.
Symazturk Mom8237 hepsi burada dan almıştım ama şuan satışta yok görünüyor malesef . kendi sitesinde var orada da 2250 ₺ ben hepsi burada indiriminden 1500 e almıştım 3 ay önce 😕🤭
Olich Seymaayyy 1. Çocuğum için Chicco travel set kullanmıştım, 2. çocuğum için Bugaboo bee 3 almıştım çok memnunum. Halen kullanıyorum. Mercedes gibi geldi o kadar rahat 😌 Biz sık sık yürüyüş yapan aileyiz ve arabanın rahatlığı bizim için bu noktada çok önemli oluyor.
Birumuteses29 Kanz xgo plus cok güzel ama fiyatı biraz yüksek bende casual jazz düşünüyorum hem kabin boy hem travel diper traveller cok iri geliyor bana
Elo_35 Seymaayyy Çok para vermeye gerek yok hepsi aynı işlevi görüyor diyene çok rastladım. O yüzden ben de kararsız kaldım ama 1.500 civarı bir şey alacağım ben de sanırım haklılar.
Semusa 6 yıl önce oğlum için mamas papas armadillo bebek arabası ve cybex puset almıştım o kadar memnun kaldım ki sapa sağlam olduğu için tekrar onu kullanacağım. Bebek arabası alırken öncelikle hafif olmasına dikkat edin öyle anlar yaşanıyor ki hem bebeği hem bebek arabasını hem de çantayı taşımak zorunda kalabiliyoruz. Tek elle açılıp kapanabiliyor. Tekerlekleri çıkabiliyor. Bagajda çok yer kaplamıyor. Tek sıkıntısını bazı manevralarda dönüşlerde biraz zorladığı oluyordu. Ama o kadar rahattı ki bu sorun göz ardı edilebilir.
Tugcemelisa1 Seymaayyy Travel sistem baby car bebek arabası tercih ettim. Bebek arabası alırken üzerine takılıp çıkarılan bebek arabası koltuğunun bebek arabasıyla beraber katlanmasına dikkat edin travel sistemlerin bazılarında katlanması çok zor oluyor ve biz hanımlar eşlerimiz yanımızda olmasa bile kolayca kullanmak isteriz 😊 ve çok iyi bir fiyata aldık 1400 gibiydi.