Liyaa bahtnurr1 hangi ay doğacak cnm. Bizde Ekim’de dogacagz inslaah🤲 bende henüz almadım puset(oto koltuğu olarak da kullanılan model) ilk ayalrda almstm uygun fiyat diye. Bebek arabası almadm henüz. Pusetle uyumlu bulamiorm zaten. Ya baştan pusetli bebek arabası almam lazm. Ya da sadece bebek arabası akşam kaç aydan itibaren bebek binebilior tekli bebek arabasına bilgin var mı?
bahtnurr1 Liyaa kasım ortası ama sezeryan istiyorum ekim sonu olur galiba 😊 bebek arabasına binebilmesi için oturması lazım yaa , bazı bebek arabaları geniş üzerine puset koymayı planlıyorum yada bebek arabasını biraz iyisinden istiyorum. Tekrar poşetli araba saçma yaa napcan iki puset
Liyaa Aminegul her puset her bebek arabasına oluyor mu? Casual marka puset almstm hangi bebek arabalarına uyar acaba? Bunu nasıl öğrenebilirim?
Aminegul Liyaa en iyisi bebek arabasini alacaginiz magazadan bunu sormak veya yaninizda puseti götürüp denemek. Benim alacagim puset bebek arabamla ayni marka olacagi icin bunu düsünmedim
hamileyimkiben av_anne başka puset kaldırmadığım için çok fark etmedim ama normal gibi , aşırı hafif değil
Pinarrsu BlueButterfly tabikide model.ceşit.cok. Ben sizlerede.fikir olsun diye link attim, herkes kendine uygun olan model vs bulabilir 🥰⭐💫 iyi alisverisler olsunn
yeniannna34 Seymaayyy https://ty.gl/ey3jgxoo0 Bizde bu arabadan aldık hicbir sorun çıkmadı suanlik iyi bakalım kullanınca nasıl olucak😊 Sanada fikir olsun😊
Baloncuk41 Casual cadillac air 5 yasindaki kizimda kullandik 3, 3,5 yasına kadar sonra kaldirmistik simdi Eliz kuşumda kullanicaz insallah hala taş gibi ❤️
Kubraozd DemetF anladım canım sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu imkan varsa tabiki en güzelini yap değer 🙏🥰
Selensahin Fulya01 hangi modelini aldınız acaba bende bugün 4 baby esse model travel sistem olanı sipariş verdim kalitesi nasıl acaba aldığınızın?
iremby Zeynep_49 ikizlerim yok. İkinci kizimda da bunu kullanicam. İkiz olarakta kullanilabiliyor aparati ile baglaniyor sizinki ikiz ise eger
Ozlem23 DemetF maddi imkanınız varsa ki bunu düşünüyorsaniz var mamas papas i oneririm çok güzel araba hem tam kapanıyor hemde puseti part bebesi ayrı takiliyo benim imkanım olsa kesin ondan alırdım
Yazderyasi Seymaayyy chicco goody plus aldim, travel sistemife var ayrı da var. Hafif yer kaplamıyor ve sağlam. Bunlar kriterimdi bu ucünüde de uygun.. bi bakın çok araştırdım ama degdi👌