Beyzapzk Mamas papas armadillo travel sistem bebek arabası veya Pierre cardin plus travel bebek arabasını kullanıp memnun olan var mı ikisi arasında kararsız kaldım
iremby Zeynep_49 ikizlerim yok. İkinci kizimda da bunu kullanicam. İkiz olarakta kullanilabiliyor aparati ile baglaniyor sizinki ikiz ise eger
frambuaz Seymaayyy bebek arabası arastırmamızın sonucunda sonuc joie’nin litetrax 3 arabası oldu. Cok sağlam ve kullanışlı şuan indirimde e bebekte
_seval_25 Seymaayyy cybex aldık daha kullanmadık ama kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar bende memnun kalırım diye düşünüyorum😇
Zeynep_49 Seymaayyy benimde ikiz olduğu için çok zorlandım ama bugün gidip aldım sonunda ikiz bebekler içinde fiyatlar yüksek oluyor ben tehsirlik ürün diye aldım sıfır yani uyguna da aldım gidip kendim baktım
nazli312 Seymaayyy Kraft Pu aldık, krem rengi olanı. travel sistem ve çift yönlü. Hem hafif hem kapatıp açması kolay hem de çok şık duruyor
nazli312 Avgulsah59 Kraft Pu aldık, krem rengi olanı. travel sistem ve çift yönlü. Hem hafif hem kapatıp açması kolay hem de çok şık duruyor
Gamseee Seymaayyy https://bebefix.com/urun/kiwi-5i-bir-arada-yeni-dogan-paketi-latte/ bende bu takımı aldım iyi ki de almışım o kadar güzel ki yani hem uygun hem kullanışlı hele arabası o kadar rahat anlatamam çok memnunum katlaması vs çok kolay tereddüt etmiştim başta ama gelince çok memnun kaldım çift yönlü 3 kademeli puseti de takılıyor araç koltuğu olarakta kullanabiliyorsunuz tavsiye ederim açıkçası 👍🏻
melikeyakisiklii Tugbamete bilmiyorum ama ben hiç rahat kullanamadım çevremdeki herkeste aynı şekilde belki sizin şansınızdan olabilir ki dünya para verip aldırmıştım eşime ama şuan yüklükte belki oğlumda işe yarar diye bekliyor ama pek sanmam ☺️
Tugbamete melikeyakisiklii belki modelden de farkediyor olabilir bende hiç normal bebek arabası kullanan görmedim hatta baktım herkes öyle kullanıyor dedim bi hikmeti vardır aldırdım şansıma iyi çıktı inşallah değerlendirebilirsiniz az buz paralar değil çünkü ilk çocukta heves edip herşeyi alıyoruz deneyerek öğreniyoruz birazda ☺️
mrveknblt Seymaayyy https://ty.gl/t9s021vevm biz bu ürünü tercih ettik, çok hafif ve yumuşak bir araba çok severek, içime sinen bi araba oldu.
Tugbamete Eylemymn34 5000 - 8000 arası değişiyor ama indirim dönemleri yada kampanyaları takip edip uyguna getirebilirsiniz