Symazturk Seymaayyy yoyko ultimate aldım çok kaliteli YouTube da inceleme videosu var oradan bakabilirsiniz🌸
nazli312 Avgulsah59 Kraft Pu aldık, krem rengi olanı. travel sistem ve çift yönlü. Hem hafif hem kapatıp açması kolay hem de çok şık duruyor
Aysell88 Symazturk o bebek arabasını gördüm hani içinde portbebe sonra oturma yeri oluyor çocuk nasıl oturacak kilo kapasitesi nasıl
Byznr281115 Dilekcnkn bende aynısını aldım henüz kullanmadık kızım doğunca inşallah bol bol kullanırız 😍
Esramertt Dilekcnkn bende araştırıyorum ancak bulamadım hafif mi peki taşıması kolay olması da önemli
iremby Seymaayyy ilk kizimda cok arastirip casual vista aldım memnun kaldim simdi ikincide de onu kullanicam sapasaglam zaten
Asiyeclk Cansuyorgancilar bende jazz ile sunny baby Vista arasında kalıyorum siz kullanmaya başladınız mı bebek arabasını ?
Metekol01 Ben de uzun araştırmalar ve arkadaşlarımdan aldığım fikirler sonucunda travel sistem canyon marka aldım gayette güzel tavsiye ederim ☺️🥰
Didemmmmm Seymaayyy ben de baya araştırdım kiwi markasının 6in1 modelini beğendim. Kullanan arkadaşlar ımda çok memnun
Zeynep1903 Didemmmmm Peki kullanımı nasıl siz memnun musunuz bende kiwi almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bide rica etsem resim atabilir mısınız
av_anne Sevgi979 puseti döndürmenize gerek kalmadan tutma kısmı dönebiliyor. Çok kullanışlı mağazada denemiştim
bir-es OzdenLina merhaba bende Kraft lima ve Time arasında kaldım ikisi arasındaki farkları biliyor musunuz acaba birde arabanın tutma sapı uzayıp kısalabiliyor mu ?
canserko Seymaayyy 50 günlüğüz kanz d go almıstık e bebekten 1.800₺ idi. Onu kullanıyoruz. Gayet pratik ve hoşumuza gitti. Puseti agır ama biraz :)
Parsss Cicilibicili Mery94 stokkenın hangı modeli bende stokke dusunuyorum ama canlı gıdıp deneme fırsatım olmadı bagaja sıgıması agırkugı falan nasıl pratık mı