Symazturk Ozgeturk123 express in özelliği hızlı sonuç vermesi diye biliyorum . Yani yine birkaç gün adet geçmesini beklemek gerekebilir . Ben de predictor un erken testi ile öğrenmiştim hamile kalamadığım ayda ve hamile kaldığım ayda da doğru sonuç vermişti . En iyisi kan vermen canım geç döllenme vs olmuştur belki
Bfduam nazcicek_3 canım adetten kaç gün önce idi yumurtlaman hatırlıyor musun? Benimde 3 günüm var, 28 i çatlamaydı negatif.
Bfduam Sofianin_annesi öncelikle nikin çok naif geldi bana, film ismi gibi. Ovulasyon deniyor musunuz? 5 gün önce negatifken ve gün kala nasıl o kadar yüksek beta çıkmış hayret di mi?
Sofianin_annesi Bfduam teşekkür ederim cinsiyeti ne olacak bilmiyorum ama bir kızım olursa adını sofia koymak istiyorum ondan dolayı ismimi de böyle yapdım☺️ Aslında normal bir durum kandaki beta değeri ile idrardaki bir olmuyor ve idrarda beta hemen çıkmazmış zaten ama hamileyim benim başımdan Geçen bir olay olduğu için anlatmak istedim 🥰🥰❤️❤️
Sofianin_annesi Bfduam Bfduam ovulasyon hiç denemedim ama hep bir çocuğum olsun istedim 4 ya da 5 ay denedim olmadı çok kafaya takıyordum sonra dedim demekki olmuyor bıraktım düşünmeyi oldu
Lavinia06 nazcicek_3 bende adete üç gün kala test yaptım negatif çıktı şimdi adet günüm olmadı bekliyorum adet olcam diye ama bu ay göbeğimde bi tane kahverengi leke çıktı baktm hamilelik belirtisi yazıyordu onun dışında göğüslerim falanda baya şişti bakalım ne olucak ümitlenmekte istemiyorum
Bfduam Sofianin_annesi benimde 3 günüm var yumurtlamayı geçeli 12 gün oldu, sanırım olmadı hayırlısı.
Sofianin_annesi Bfduam Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım Allah herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin🙏🏼
Asena17 Dilek2016 ben adete 4 gun kala yaptim negatifdi 2 gun kala bir daha yaptim silik cizgi gordum kan verdim 19 cikti testleri de atayim ornek olur
Dilek2016 Asena17 benimde son 2 gün dün de yeniden yaptım en ufak Bi silik çizgi bile yoktu sanmıyorum yok ol adı Bi kere şöyle görsem bende yeniden doğmuş gibi olacağım 😭😭😭