ErdemirinAnnesi Kaçıncı haftada sezeryana alıncaksınız muhtemelen benim 19 -20 Ağustos da alıcaklar 😇
Seminn ErdemirinAnnesi benm bugün son muayenemdi 11 ağustosta yatışım yapılacak suni ile başlıycak hangisi nasipse öyle doğacak kızım inşallah kendisi gelmek istemedi 🥰
MHA21 ErdemirinAnnesi 38+1 oldum bende cuma günü kontrole gidecem açılmam yoksa pazartesi sezeryan isteyecm
zehranurr ErdemirinAnnesi ben 34 haftalığım ama ikizlere 34 haftalığım 😂😂😂 çok bi vaktim kalmadı artık ama doktorum tarih vermiyor 😂 büyük ihtimalle senle aynı hafta içerisinde doğururuz 😂😂😂
Dilekskr Seminn Benimde bugün son kontrolümdü 40+1 iz herhangi bir belirti yok maalesef Perşembe tekrar çağırdı bakalım bizde bu gidişle suni sancı alıcaz Allah yardımcınız olsun ☺️Siz kaçıncı haftadasınız
Hanife_safat cansutoprak40 konuyla çok alakasız olacak ama WhatsApp grubuna nasıl girebilirim happy moomun
MHA21 cansutoprak40 sağ sağlim kucağına alırsın inşallah isteyerek mi sezeryan oluyorsunuz yoksa mecburi mi
sukranipek ErdemirinAnnesi karnm taş gibi kac gündür doktor dokunduğu gibi amliyat dedi bide bebek tersti sabhtandr yatş vermiş bklioz az önce kanamam başladı