Minaminisi Merhabalar, arkadaşlar minicity internet sitesinden alışveriş yapan var mı? Varsa ürünlerin kalitesi nasıl, pamuklu mu basit mi yoksa? Bebeğim için alışveriş düşünüyorum önümüzdeki ay, çıkıp dolaşamayacağım tansiyon sıkıntım var. Memnun kalan varsa bilgi rica ediyorum. 😊
Aysecamm1 Minaminisi ben aldım kızıma bi kaç bişey gayet güzel geldi fiyatına göre zaten her zaman bebeğiniz bir beden büyüğünü almak gerekir
Sarew Minaminisi ben aldım fakat hic memnum kalmadım aldıklarımin ya boyası aktı yada bi tarafları sökük geldi 🤷♀️
Butr354nf Minaminisi ben deyil ama arkadaşım sipariş verdi bi kac defa ürünleri ne çok iyi nede cok kotu fiyata göre iyi bence
gokcekocyigit07 Geçen halam söyledi bana sipariş verelim diye ama baktım pek hoşuma gitmedi, pek çeşit de yok, vazgeçtim, bazı yorumlarda da büyük alın ölçüler tutmuyor flan yazıyordu, vazgeçtim o yüzden 🤭
Minaminisi gokcekocyigit07 yaa öyle mi? Dün baya baktım yeni sezonda gelmiş. Aslında kız çocukta çok çeşit geldi bana. Bide çok uygun şaşırdım, bu kadar uyguna nasıl kalitesi acaba diye düşündüm. Daha önce kızımda sadece aziz bebe ürünleri kullandım. Şuan baya pahalı olmuş, alternatif ararken denk geldim minicity e. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için🌸
gokcekocyigit07 Minaminisi ben e bebekten aldım her şeyimi kendim gidip, ara sıra sitesinden de bakıyorum, e bebekte çok uygun
Minaminisi Aysecamm1 Teşekkürler, nasıl pamuklu mu? Yıkadınız mı? Yıkadıysanız dikişlerde yamulma falan var mı? Baya yüklü alışveriş yapmak istiyorum da kararsız kaldım baya.
Aysecamm1 Minaminisi yıkadım evet güzel ürünler ama muhteşem diyemem zaten fiyatına göre anlarsınız ama memnun kaldım
Minaminisi balbocegim27 evet güzele benziyor baya. Ben istanbuldayım mağazaları hep Ankara’da. Bir iki ufak tefek biswy alıp bakayım en iyisi. 😊
Minaminisi gokcekocyigit07 aslında hafta sonu e bebeğe gittim ama hala yazlıklar var. Aralıkta doğum, biraz kalın olsun istiyorum. E bebekte aklımda teşekkür ederim 😊🌸
gokcekocyigit07 Minaminisi daha zamanın varmış o zamana kadar gelir kışlıklar, alternatif olarak yine bakarsın 😊