Elifveoglu Nafininannesi evet görünüyo 🙈 Ama ben o an çok stresli olduğum için pek inceleyemedim yüzünü bi saat sürmüyo kesinlikle randevulu olduğun için hemen alıyo zaten sonra 10-15dk kaldık içerde
Elifveoglu Nafininannesi doktor sürekli tıbbi terimler kullandı ben hep bi hastalık mı söylüyo diye korkuyla suratına baktım ama kemik isimlerini filan sayıyomuş meğer 😂
Elifveoglu Nafininannesi inşallah fotoğraf almayı unutmayın ben stresten onu da unutmuşum doktor da vermedi en net fotoğrafı oluyomuş kaçırdım 🤗
Nafininannesi Elifveoglu valla en büyük şeyi unutmuşsunuz. Kotu olmus hatırlatmanız iyi oldu 🙂 ücret ne kadar vermiştiniz
Neseli68 Elifveoglu Ben genel olarak alışverişimi ebebek ten yaptım. Geçen hafta sonu da Meysu outlette Lc waikikiye uğrayayım dedim , yenidoğan bölümünde güzel şeyler vardı , pamuklu ve güzel kumaşı vardı , birkaç parça da oradan aldım
Elifveoglu Neseli68 ben pek bi şey almadım daha dediğiniz gibi bi kaç parça lc den aldım civilden hastane çıkışı aldım bu kadar 😂
Nafininannesi Elifveoglu E Bebek E bakın indirim de vardı baya uygundu kacirmayin derim ben baya aldım
Neseli68 Benim doğumum yaklaştığı için hazırlıklarım bitti sayılır 😊 Yavaş yavaş almaya başlayın bence , liste yapmanızı öneririm 😊
Araf91 Nafininannesi 1684 kışlık kıyafetler kasim ayinda 6 aylik olacak cevremdekiler cabuk büyüyo küçük olabilir deyip duruyo