Selhan NaimeYilmaz fatmaya gorumcem gitti çok sıkıcı pimpirikli dedi hoslanmadi münübe daha ilgili anlayışlı sorularına cevap bulabiliyosun ben evime uzak olduğu için bıraktım memnundum ama.
NaimeYilmaz Selhan eşimde pek haz etmedi yüzü gülmüo değişik davranıo dedı . Bidakına ona gidicem sanırm o bayanı pek önerıyorlar
HlyaracGzel Avrasya Hastanesi- küçükköy Meriç Bey, çok ilgili bir doktor daha öncesinde medical park gop Nalan Hanıma gidiyordum. Meriç Beyi tanıdıktan sonra Nalan Hanım’ın çok ilgili bi doktor olmadığını düşünüyorum.
Tavzarelif Birmucizehikayesi ben acıbadem hastanesinin eğitimine gitmiştim bizim burda oturan bir arkadaşım devlet hastanenin eğitimine gitti yakınında büyük bir devlet hastanesi veya özel hastane varsa araştırabilirsin mutlaka oluyo eğitimler
gulsahyazoglucan Merhaba ☺ Bağcılar Medilife Mete Bey kesinlikle başka bir doktor düşünmem bile 👍 yakınında olupta doktor arayan varsa ve tabi erkek doktordan çekinmeyenler için hiç başka yerlere uğramadan randevunuzu alıp bi gidin derim
Aysunebe gulsahyazoglucan şuan şişli memorial da hekiminiz. İletişimi ve yaklaşımı son derece esprili ve sevecendir
Sedaturkoglu SelviAcar ben de o hastaneye gidicem bu ay. 6 aylık hamileyim gerçekten memnun kaldınız mı normal Doğum istiyorum sezeryana yönlendiren bi doktor olsun istemiyorum
Sedaturkoglu Aliasafminanur orası sezeryana yönlendiriyor diye duydum ama ne kadar sağlıklı bi bilgi bilmiyorum 🤔
mrvsoydan Aliasafminanur Ben 29 haftalık hamileyim ve Esenler Medipole gidiyorum gebe takibine ve muayeneye doktorum da Emine Zeynep hanım çok memnunum şuana kadar doğumumu da orada yapıcam inşallah 🙏🏼
Seflara02 happyden Sedaturkoglu happyden merhabalar geç gördüm kusura bakmayın.O Ay doktorun ultrasonda gördüğü kanama odağı imiş 2 hafta sonra adet oldum yani o ay hamile değilmişim.O ay ki stresten sonra başka bi doktora gittim o da stres yapma başka işlerle uğraş kendiliğinden olur dedi bende öyle yaptım kafama takmadım ve diğer ay hamile kaldım çok şükür 😊😊
Hnf Kozyatağı Acıbadem de Cem Öncüloğlu. Memnun olmayan kimseyi tanımadım. Üstelik normal doğum oranı çok yüksek.
Aybikee Hnf eskiden denizbankta çalışıyordum tüm denizbank genel müdürlüğündeki hamileler neredeyse cem beye gidiyordu duymuştum o zamanlar
Merveulku91 CigdemKibar merhaba Ceyda hanımı bende duydum acaba orada Doğumfyatı ile ilgili bilgi aldını mı acaba ?
Yesimkose Kubra0903 merhaba hastane ve doktor hakkinda sizden bilgi alabilir miyim, bende dilek hanima gitmeyi dusunuyorum normal dogum taraftarimi ama hic bir fikrim yok 🙄 dogum yapan varmi cevrenizde kendisinde
Kubra0903 Yesimkose yakın zamanda ablam doğum yapacak. Kendisi normal doğum taraftarı bir doktor. Kesinlikle mecbur kalmayınca sezeryana yönlendirmiyor. Çevremde de doğum yapanlar var Dilek hanımda ve çok memnunlar
HilalMengi Beylikdüzünde kendi kliniğinde dr.mehtap derelioğlu. Neredeyse 30 yıllık doktor. Ona giden halinden çok memnun.
melasya HilalMengi benimde drum kendisi ilk hamileligimde cok memnun kalmistim simdi ikincide tek adresim yine kendisi
szeynp HilalMengi evet bende normal Doğum yaptım mehtap hanımda istediğiniz yere geliyor ben Medicana yı tercih ettim evime yakın diye çok ilgili ve tatlı bir doktor doğumum sayesinde çok iyi geçti