Mrvaydn18 senasilayildiz evet kesinlikle Eray Hoca cok iyi bir doktor inşallah doğumum onunla olacak.
Deletedmom308 Mrvaydn18 bende ona gitmek istiyorum ama Büyükçekmece de oturuyoruz bize çok uzak kalıyo :/ İnstagram dan da görüyorum kesisiz normal doğum yaptırıyormuş genellikle
senasilayildiz Mrvaydn18 benimde onunla olucak inşallah rabbim sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin 🙏🏼
UcanHamile Sukella xRay cihazlarının kanitlanmis bir zararı yokmuş ama ben yine de geçmeyi hiç tercih etmesin. Çalışan olarak biz 16. Haftaya kadar çalışıyoruz ama yasal olarak yolcular 28. Haftaya kadar rapor almadan, 35. Haftaya kadar da raporla uçabilirler.
Deletedmom308 senasilayildiz orada yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı?acil bi durum olursa ne yapıyolarmış?
senasilayildiz Deletedmom308 orada yeni doğan yoğumbakım yok ancak 36 haftadan küçük bebekleri Eray hoca safa hastanesinde soğum yaptırıyor orada var yeni doğanyoğum bakım yani bebeğin durumuna göre alternatif geliştiriyor Eray hoca benim erken doğum riskim vardı 3 gün yattım yaman tıp merkezinde dopum olursa safaya sevk olucak denildi.
senasilayildiz Deletedmom308 yani eğer aracınız varsa ve gideriz araçla diyosanız sıkıntı değil bende zeytinburnunda oturuyorum ama güneşliye gidiyorum çok memnunum 🤗 sağlıklı gebelik doğum dilerim🙏🏼
Deletedmom308 senasilayildiz araç var ama trafikten korkuyor eşim yetişemeyiz diyor :)bende size sağlıklı bir Doğum diliyorum ☺️
UcanHamile Sukella yani eğer kısa mesafe uçuşlar yapıyorsanız çok yükseğe çıkmadığı için uçak çok yüksek derecede radyasyon almazsınız, ama yine de o basınca ve radyasyona çok fazla maruz kalmamanizi tavsiye ederim :)
meltemkar456 İlk başta doktor araştırmadan Pendik bölgeden Doğan Cücelioğluna gittim ama aşırı güven vermedi doktor aslında ilgili ama hastane ve şartlar çok yetersiz o ücretlere daha iyi hastane ve doktor bulunabiliyor ve 10.haftadan itibaren Pendik medikal park Şeyma hanıma gidiyorum 27.haftamdayım şuanda evime de yakın temiz hastane diye seçtim ekstra bir şeyi yok
Cbellle meltemkar456 medicalin nırmal doğum ücreti ne kadarmıs hıc sordunuz mu? Ben ılk orda basladım ama tahlillere 650 istediler bıraktım.
Mrvalparslan meltemkar456 edasadi Rozawxz nasıl geçti randevunuz ben de derya hanıma gitmek istiyorum memnun kaldınız mı
senasilayildiz Deletedmom308 sonuç olarak sancı tutunca hemen doğurmicaksınız ya en az 2 saat sancı yaşıcaksınız minimum bence tedirgin olmayın bu konuda 🤗
Betul123 Aslihanyayla bende Sema’ya gidiyorum doktorumdan memnunum çok ilgili gerçekten ama hastane odaları çok küçük Çamlıca medipol açılmış fiyat bakımından da baya uygun ama doktorları hakkında yorumlara baktım pek önermiyorlar ondan kararsız kaldım