Ozlemr Maslak Acıbadem Hülya dede ve Tansu Küçük çok iyi doktorlar ikisinden de çok memnun kaldım. Özel sebeplerden şuan Gürkan Zorlu’ya gidiyorum fulya da muayenehanesi var çok memnunum kendisinden.
gizemmm selindalyanda sizden bunları duyduğuma çok sevindim. HAstane de sağlık görevlisi misiniz ? 29unda randevum var benim ☺
Ozlenenclk hazeloguz çok muhteşem bi doktor zamanla daha çok seversin canım az konuşuyo öz konuşuyo her soruna cevap veriyo adam bikere ilk görüşte güven veriyo sana
hazeloguz Ozlenenclk özel numarasını verip her zaman ulaşabilirsin demesi bile yetiyor güven için. İlgisi çok iyi.
Birmucizehikayesi Tavzarelif yok daha gerceklesmedi daha cok zamanimiz var 21+5teyiz. Sizin ne kadarlik? Memnunmusunuz neden figen hanimi seçtiniz 😊
Aysnctl ZeynepKara Merhaba bende 18+5 haftalık hamileyim. Şuan şafak hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ama degistirmek istiyorum ve aklimda.medical park var ücretler ve hastane hakkinda bilgilerini paylasabilirmisin rica etsem. 😊
SmeyyEbruAydn ZeynepKara iki çocuğumuda Nalan hanımda doğurdum o zamanlar Güngören özel hastanedeydi şimdi yer değiştirmiş bu kez doktorum değişti maalesef 😑
Esilaminel Aslihusein merhabalar cok uzun süre önce yazmişsiniz fakat ben yeni hamileyim yeni gördum ... Şuan emseye gidiyorum ve degistirmek istiyorum sizden ricam deneyiminizi benimle paylasirmisiniz... Dogumdan memnun kaldiniz mi? Yeliz hanim ve hastaneden
Ruzgar_1405 Aslihusein doktor arayışındayım Yeliz hanıma gitmeyi düşünüyorum. Tecrübellerinizi paylaşır mısınız? 😊
Ilknur911 Gulsah. Bende o hastanede doğum yapmak istiyorum doğum fiyatları odaları nasıl bilmiyorum canım sen memnun musun?
Tavzarelif Birmucizehikayesi benim doğumum baya yakın 38 haftayı bitirdim ben Figen hanımı doğal doğum akademisinin ebelerinden birinden duymuştum 20 li haftalardan sonra başladım kendisine çok da memnunum 😊
NaimeYilmaz Tugceibin Erkek herhalde eşim pek yanasmıor rahat edemem erkek doktor yanında dıor ama nasıl memnunmusnz ?
Selhan NaimeYilmaz fatmaya gorumcem gitti çok sıkıcı pimpirikli dedi hoslanmadi münübe daha ilgili anlayışlı sorularına cevap bulabiliyosun ben evime uzak olduğu için bıraktım memnundum ama.
Laylaylom Ataşehir Florence Nightingale ‘de Emine Nihan Dedeoğlu hem hekimliği hem insanlığı açısından çok iyi tavsiye ederim ...
AynurMervePolat Laylaylom merhaba bende o hastanenin yakınında oturuyorum ama hiç gitmeyi düşünmedim nedense. 38 haftalığım başından beri aynı doktora gidiyorum ama doktorum sezaryen yanlısı. Sizin doktorunuz normal doğum destekleyen bir doktor mu birde ücretleri nedir bilginiz var mı😊
Reallove SelviAcar bende leyla hanmdan çok memnundum normal doğum 4000 olduğunu öğrenince malesef degistirmek zorunda kldim
Sedaturkoglu SelviAcar ben de o hastaneye gidicem bu ay. 6 aylık hamileyim gerçekten memnun kaldınız mı normal Doğum istiyorum sezeryana yönlendiren bi doktor olsun istemiyorum