Elifguney Nisa hastanesi Nejla Ülker’e gıdıyorum 8 aydır gayet memnunum cok guler yuzlu ve anlayıslı bı bayan☺️
Nurhayat1212 Kizlar yorumlari pek fazla okuyamadim ama Yenibosna / özel nisa hastanesi kadin doguma giden duyan varmi nasil hastane bilgi verirmisiniz:)
busrasafak Nurhayat1212 Canim ben gidiyorum derya hanima esimin kuzeni dogurdu temiz ve normal doguma yönlendiren bir hastane cogu insan memnun acikcasi 😊 kac haftaliksin
DamlaK Mucizeveannesi merhaba ben de Şişli kolana baslayacgm doktor arastiriyoeum da siz ne zMan başladınız bu doktora
Mkaraevli gizemdmrak Ben de silivri medical park hastanesine gidiyorum doktorum duygu yardim cok memnunum dogumumuda bi aksilik olmazsa orda yapmayi dusunuyorum
DeryaylmazMhc Eskiden batıbahat hastanesinde görev alan gürkan ağralı ya gidiyorum ilk oğlumda da hep ona gittim aşırı cana yakın ve rahat bi doktor her kontrolümüzde renkli Bebeğimin resimlerini özel bi programı sayesinde telefonumda albüm yaptım şuanda halkalıda muayenehanesi var çok memnunum öneririm yakın olanlara. Gerçi ben ta beylikdüzünden gidiyorum kendisine 😍
Nurhayat1212 busrasafak 1 ay 1 haftaligim daha ama smdiden baslamak istiyorum halkali kent hastanesime gittim ama icime sinmedi orda devam etmek istiyorum onerenler var o yuzden sordum;)
Durununannesi80 Ecem canım ben ona gtmek istyrm ama biraz suratsz geliyo 😂sen gidiyosan biraz anlatrmısın
_RainBow 🌸Reyap hastanesi diler koyuncuya gidiyorum çoğu kişi memnun varmı burda doğum yapan veya gidenler🌸
BraAplanOrta Nidagokbulut normal Doğum ücretini öğrenebilir miyim ne kadara yapmıştınız memnun musunuz doktorunuzdan
Reyyan1310 Deletedmom308 medilife gidiyorum senem aras çok ilgili ama çok yoğun ve öyle numara filan vermiyor mesai saatleri dışında doğuma girmiyor ilgisinden dolayı vazgeçemiyorum
Aysekamci adm Ben Opr. Doktor Kağan Kocatepe’ye gidiyorum. Levent’te kendi muayenesi var. İnternette videolarına rastlamışsınızdır mutlaka. Çok rahatlatıyor sizi ve bu dönemde bizler için en önemli olan kesinlikle bu.
Aysekamci Deletedmom308 muayene ücreti 340 TL, sigortamız %70’ini karşılıyor. Bu aralar hastane arayışına girdik, kendisi dış doktor olacağı için ayrıca ona doğum parası ödeyeceğiz, henüz onu konuşmadık.
Meltembrk Erham bende gazi yildirima gidiyorum ama kendisi cok yogun ilgilenemiyor degistirmeyi dusunuyorum. 3 saat once whatzapp dan bir soru sordum hala donmedi :(
Erham Meltembrk geç te olsa mutlaka dönüyor hatta gerekirse çağırıyor. Ben acil olarak başka bir hastaneye gittim onun hastası olduğumu söyledim. Dr nerdeyse önünde eğildi acil den çıkana kadar.