Kızlar bir gün buraya bunu da yazmak varmış 😂 yolun sonuna geldik Allah’ın izniyle. Açıklığım neredeyse 4 cm e ulaştığı için doktorum yatış verdi suni ile doğumu başlatacağız. Suni verilmeye başlandı dualarınızı istiyorum bu süreçte 🙈😬
Doğuruyorum 😧
6107 Sağolun ❤️ 38+5 haftalığım 🎀
Hadi gözün Aydın canım inşallah darısı başımıza sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🥰♥️
Mehdisram amin inşallah Allah’ım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
casminnss sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah çok güzel doğumunuz olsun 😊
casminnss Allah yardımcın olsun biran önce kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım bende bugün doğuruyorum saat 4 te sezaryen olacağım 🤗🥰
aycanerbas hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın dizinde ♥️♥️ bende aldım yavrumu kucağıma çok şükür ♥️♥️
kahve-cekirdegim çok sağolun ♥️♥️♥️
Matahari Busra333 açıklığım 3 cm di yatış yapıldığında saat 11 civarı. Suni verilmeye başlandı ve akşamüstü kadar sadece 2 cm açılmam oldu o aşamada çok şiddetli değildi kızlar. Sonrasında doktorum suyumu patlatinca. 1 saat içerisinde tam açıklığa ulaştım. Doğumhane ye çıktıktan 5 dakika sonra güzel ıkınmalar ile yavrumu kucağıma aldım çok şükür ♥️♥️♥️ su patlatildiktan sonraki aşama çok daha şiddetliydi ama inanın herkesin dediği gibi yavrumu kucağıma aldıktan sonra ne acı kaldı ne ağrı , sanki hiç yazamamisim gibi o sancıları 🙈 benim suni olduğu için o kadar şiddetli olduğunu düşünüyorum kendi sancım olsa çok daha kolay olurmuş 🤗🤗