Senoshh Merhaba kızlar. 18.haftalik hamileyim doktor geçen kontrolde bebeğin cinsiyeti hakkında tahminde bulunmuştu. Bugün kontrole gittiğimde de %90 dedi ve tahminiyle aynı. Sizce değişme ihtimali var mı? Cinsiyet partisi yapıcam çok kararsız kaldım.
Rosaa21 Senoshh bana da 12 der erkek tahmini yaptı 14 te erkeğe benziyor dedi 16 da erkeğe benziyor dedi ama hiç erkek demedi değişme ihtimali varmı bende beklym burda
Elsu26 Senoshh hiç belli olmaz ablama 18 haftalıkken kesin kız dedi biz de parti yaptık 21 de detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendi
elfmoom Senoshh bunun nesi acil Allah aşkına çok önemli bir şey var diye giriyoruz soruya bak. Düzgün şekilde sorsanıza! Ayrıca doktorunuza sorsanız o da söylerdi değişip değişmeyeceğini.
Senoshh elfmoom aa gerçekten mi? Arkadaşlarımın bana sürpriz yapmak istediğini öğrendim hazırlık yapmak istiyorlarmış o yüzden insanlar boşuna koşturmasın diye acil demiş olabilir miyim acaba? Size hitap etmeyen bir soruysa cevap vermek zorunda değilsiniz ayrıca.
elfmoom Senoshh doktorun garanti vermediği şeyi buradakiler nasıl verebilir? sağlıklı bir şey mi bu soru ve acil demeniz?
Senoshh elfmoom diğer yanıtta da söylediğim gibi sizi ilgilendirmiyorsa cevap vermezsiniz olur biter. Size bu kadar dert olan şey ne anlayamadım açıkçası?