Poyrazegem Kızlar belki çoğunuzun hatırlıyorsunuz ben 13 haziran boş kese düşürdüm 7 gün kanamam vardı sonra durdu eşimle Bi kere ilişkimiz oldu daha da bu zamana kadar adet görmedim 7. ayın 6sında beta ya baktırdım 0.4 çıktı geçen hafta beta ya baktım 2145 çıktı dün cok rahatsızdım acile gittim durumu izah ettim doktor o zaman senin son adet tarihin belli değil dedi alttan baktı kese görünüyor dedi Bi hafta sonra tekrar gel bebek görünmezse boş gebelik dedi böyle bişey olmaz demi cok sabaha kadar uyumadım ne olur bana bişey söyleyin
Tugce1803 Poyrazegem Burda kimse bişey diyemez. Doktorunuz söylemiş 1 hafta sonra gidip tekrar baktırın. Keseyi görmüş yeni gebelik gibi duruyor. Hayırlısı olsun
Gkc92 Poyrazegem kimyasal gebelikler genellikle tekrarlıyor eğer tekrarladıysa yine bence tekrar hamile kalmadan önce bi doktorla görüşün.İnşallah boş kese değildir 🙏
Poyrazegem Tugce1803 zaten orası öyle doktor bilir herseyi öyle boş gebelik diyince cok tedirgin oldum canım kese göründü mü bebek kaç gün içinde yerleşir bilgi sahibi tecrübe anneler var
Elcnbykckr Bunun icin birsz zamana ihtiyacınız var hepimiz icin süreç öyleydi 6/7hafta olana kadar malesef bizlerde aynı korkuları yaşadık
Tugce1803 Poyrazegem o beta hcg ye göre boş gebelik denmesi için çok erken. 1 hafta geçsin tekrar baksın bir usg yle
Kikiati Merhaba ben adetim 4 gün gecikince kan verdim 0,2 çıktı Cuma günü başka amaçla kan verdim beta da bakmışlar 1,2 çıktı. bugün gebelik testi yaptım tek çizgi doktora gitmeye korkuyorum iki dış gebelik geçirdim acaba gebemiyim🤦♀️