Hamissaglikci Sizde sayılı gününüz varken hala diğer bebeğinizi ayağınız da sallayanlardan mısınız ?? Sanki karnımda ki yavrumun artık her yerini hissediyorum ama sallamak zorundayım benim gibi anneler var mı neler yapıyosunuz 😕
42-AySe-07 Hamissaglikci 15 aylık hâla sallıyorum 9 günümüz kaldı bıraktırmak istesem de yetişmez artık :))
Tugce1803 Hamissaglikci Hamile değilim bebeğim var bu duruma düşmemek için hiç sallamadım. Uyku eğitimi almayı düşünün bence
iremby Hamissaglikci benimde 2.5 yasinda kizim var 36+3 Haftalığım. Son aylar çok zorladı en hareketli dönemini çünkü durmuyor yerinde 🙈
Hamissaglikci 42-AySe-07 benimde doğum pazartesi Allahın izniyle bide sadece bende uyuyo o yüzden sabırla sallamaya devam😌
Hamissaglikci Tugce1803 bu ara son haftada olduğum için fazla yorup eğlendiremiyorum saat düzenimiz şaştı yoksa kendi yatağında uyurdu zaten hiç sallamamıştım ama asıl rahat etmem gereken zamanda uyku düzeni bozuldu saatler şaşınca da sallamak zorunda kaldım malesef
Hamissaglikci iremby yanımızda mutlaka birilerinin olması lazım bu dönemde eskiden kaynana anne yanında bizleri büyütmüşler şimdi biz tek başımıza cebelleşiyoruz. Annelerimiz geliyor ama son on gün son bir ay falan 😕
42-AySe-07 Hamissaglikci Allah kolaylık versin inşallah yardımcımız olsun canım 🤲 Rabb’im kuzucuğu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Asel6 Hamissaglikci 38 haftalık hamileyim 16 aylık bir oğlum var 🤭 geceleri karnını doyuruyorum altını alıyorum ışığı kapatıyorum ve yastığa başını koyuyorum bazen sallamak oluyor bazen sallamadan kendi bir oraya bir buraya gidip yatakta istediği yerde yatıp uyuyor kendi kendime uyku eğitimi vermiştim zamanında 7 aylıkken günlük uykularını düzenlemeye çalışın artık hareketli oldukları için geceleri deliksiz uyuyabilmeleri gerekiyor neredeyse
Hamissaglikci Asel6 benim kızımda aynı ama bu ara bilir gibi yatakta uyumak yerine ilgi istiyo bende ağırlaştım bekleyemiyorum uyumasını hemen uyusun istiyorum yorulsun diye hergün parka giderdik ona da halim kalmadı son bir hafta bakalım sonra düzen iyice bozulur mu düzelir mi görcez 😊
iremby Hamissaglikci öyle ama valla simdi kimseden kimseye hayir yok malesef🤦🏼♀️ annemde kayinvalidem de bizde tek baktık ne zorluklar yasadik diyorlar. Bilmiyorum bakalım napicaz
Betl Hamissaglikci Aman böyle büyütmek çok güzel eltim kayınvalide ile büyütmüş 2 buçuk yaş var iki çocuğun arası hadi büyüğü ben yedireyim ben uyuyayım benim yanımda uyusun derken şuan annesi umrunda değil 11 yaşında sadece babannesi var onun için bir gün anne babası tartıştı eltim çıktı gitti uzulur adına konusayim dedim aman napalim babannem bakar bize dedi ben şok 😲 zorluk çekeyim ama babası ve benden başkasını sevmesin cok
Betl Hamissaglikci 3 yaşında illa sallatiyor ayağında naz yapıyor ama Allah’tan kardeşinin olduğunu biliyor dikkatli oluyor vurmuyor hiç 1 defa vurdu yanlışlıkla ondada o an korktum canım acıdı oturdum ağladım çok üzülmüştü durmadan karnımı opmustu uzur dileyim diye diye ☺️