Elikra Alyaazehrsdt mide bulantısı için erken daha başka bişeyden olabilir ama gebelik varsa zaten en geç 3-4 güne belli olur az daha sabır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Alyaazehrsdt Alyaazehrsdt testte çıkmadı kan tahlili için kendi sağlık ocağıma değilde başka yerde verebiliyomuyum
Hanife16 Yarn adet günüm bnm de bel agrım ve ara ara kasık agrım oluyor bugün için test yapmayı düşünüyorum varsa çıkarmı
Smyrayldrm Hanife16 canm bende 1 gun vardı yaptım cıktı bence yap beklemeye gerk yok ki bende yaptm cıktı mınıgım 5+6 haftalıgım ogrendım 3+1 haftalıktı cnm 🥰
Tazeeanneee Hanife16 bende öyle oldu canım ara ara şiddetli olmamak kaydıyla kasığıma ağrı giriyordu gögsüm hassastı bir gün geçti test yaptım çok şükür pozitif inşallah hamilesindir
Ozgeturk123 Smyrayldrm Canım benimde bugün 1 gün geçti sabaha karşı predictorun express olan testi bı yaptm negatif çıktı acaba daha idrara geçmemiş olabilir mi belirtilerim çok fazla kann vermeye gidicem ama ertesi gün çıkar diyorlar
Smyrayldrm Hanife16 benımde 2 dusugum var cnm 2 tanede oglum var pıhtılasma cıktı oksapar kullanıyrm allahtn umudunu kesme cnm dua et bol bol cnm bnm ❤️
Smyrayldrm Ozgeturk123 valh cnm benımde belırtılerı mm coktu bende yaptm pozıtıf cıktı https://www.hizliresim.com/1sowwhf boleydı cnm yanı
durununannesiiiiii Ozgeturk123 özel hastanede veririseniz ertesi güne kalmıyo.ben ikindi saatlerinde vermiştim akşam arayıp hastaneyi ögrenmiştim labaratuardan sonuçları
Ozgeturk123 Smyrayldrm Benimde geçti işte bekliyimmi beklemiyimmi diye düşünüyorum negatif görmekten korkuyorum 😔