istanbulluanne Melved 😀 haha normalde hic turşu falan yemezdim ya hatta herkes basta kiz olcak falan dedi o kdar cok yiyordum. Tavugada bayılırdım 3 öğün verseler yerdim smdi göresim yok, görünce midem bulanıyor. Cinsiyet belli mi sizin de
Melved istanbulluanne aynen benim de öyle oldu valla oğluşum olacak inşallah ama gören herkes kesin kız diyodu hepsini şaşırttı bizimki😂
EmineKaar Kbenimde kız olcak hayırlısıyla olsun da kız erkek mühim degil fakat bebek olmadan kız hissetmiştim😀😀
TospikAnne Elif0791 kızım olcak Tarkanın da kızı olacak Banu parlağında kızı olacak Görümcemin kızı oluyor Kuzenimin kızı oldu 😂😂 benim nazarımda bu sene kız senesi gibi
58Vildan Elif0791 ben salatalık ve beyaz peyniri o kadar çok yiyordum ki eşim illlalah etmişti artık belki bi belirtidir canım bizim taraf genellikle erkek doğurduğu için benimde oğlum olacağını hissetmiştim
istanbulluanne Melved aynen ya 😀 ama ben hala şüpheliyim gobegm cikmadi mesela yanlara dgru genisledim kiz gibi ama dokror kesin erkek dedi 😀 detaylıyi bekliyorum icimde hep bir şüphe 😏