YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi zaten olaaamaaaazx😂😂😂 ay başka bırıyım diye gülücüğü bile güzelinden atmamış ayy fena oldum devam edemeyecegim yuvarlanamyan panda ayol bennn 😂😂😂😂
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa kiz ne alakası var tanımadım icin öyle şimdi yanlış bişey demiyim yanlış anlama diye 😅😂
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi hayır yarım gülücük koydun tabi gel derken o çok komiğime gitti 😂😂😂
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi ne Alakaymış bana kisdten kankalar buldum falan demiş onunda hasabı sorulacak 😂
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi askım yuvarlanamayan panda ben dedim ya 😂😂😂 dahamı tanıyamadın hani hesabim gene gitti yaaa 😂😂
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa ah bu Özge varya bizi unuttu gitti bide üstüne baska kankiler yapmış biz sormadan o bizi sormuyor bide laf söylüyor bize
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi @Deletedmom23234 nirdesin kız sen nedir bu gözlerimin okudugu şeyler
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi Allahım ismimi değiştirmiyorlar yahu mail atıyorum yok en son post açtım 😂😂