Gizem12345 Arkadaşlar merhaba daha öncede böyle bir post açmıştım kimse yazmadı hamilelik lekem oluştu sanki bana önerebileceğiniz yüzü pürüzsüz gösteren kullanımından çok memnun kalan iyi bir marka güneş kremi önerebilirmisiniz cildim çok yağlı değil şimdiden teşekkürler..
Nurtrky Gizem12345 ben yves rohcer kullandım hiç lekem olmadı bitkisel zaten 50 faktör aldım araştırın bir
Melikee7 Gizem12345 doktor tavsiyesiyle solante pregna kullanıyorum ben çok memnunum. Her tatile gittiğimde güneş alerjisinden vücudum kızarır kaşınırdı. Bu sene çok rahat ettim :) hem yüz hem vücut için kullanabilirsiniz hamileler için olanını
Gizem12345 Denizyildizii teşekkür ederim memnun kalınan ürünleri doktoruma mutlaka danışmayı düşünüyorum
Kurbagaopenkiz Solante pregna gebeliğin basindan beri kullaniyorum memnunum Asiri beyazim guzel koruyor, hamilelere ozel uretilmis bir urun guvenle kullanabilirsiniz biraz yagli bi bitisi var hafifte terletio ama korumasi super
Gizem12345 Kurbagaopenkiz bende pigmenta olanını kullanıyorum ama pek memnun kalamadım bunu da araştırcamm teşekkür ederim