Asliiiiiii012301 Benim de fethi Hanay da çok sezeryan yanlışı diolar kafam karıştı 7.ayimdayim degissen mi doktorumu ..devletteki emre bey gerçekten çok ilgili arkadaşlar .
cocoblog Asliiiiiii012301 bende fethi Hanay takipliyim gebeliğin başından beri ama sürekli herkes çok rahat olduğundan bahsediyor şuan bi riskli durumda olmadığım için bilemiyorum bende
Tubaa Asliiiiiii012301 bi Asliiiiiii012301 Ah randevu bulabilsem nasıl sıraa alıyorsun sen canım ya birbirimizi haberdar etsek gurupmu kursak acaba randevusu açılınca hepimiz bir alırdık😂
Tubaa Asliiiiiii012301 Emre beyin sezeryan bilgisi hakkında bilginiz carmı acaba sezeryan olanlar varmı acaba aramızda Emre beyde
Asliiiiiii012301 cocoblog aynı benmde riskli bir durum yok ama bibyandanda dusunduruo ileriki süreçte olursa ya diye
Tubaa Asliiiiiii012301 Hangi günler hastanede olduğunu hastaneyi arayarakmı öğreniyorsunuz çoğu zaman yok çünkü
imrenistan Duha_zehra2323 çok teşekkür ederim zehra. Sana da evladını sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Devlet hastanesi ni gezip ebelerle konuştuk eşimle aklımıza yattı. Sadece orda bir doktorun takipli hastası olmam gerekti Emre beya tavsiye üzerine gittim memnunum şu an için ondan da.
Duha_zehra2323 imrenistan amin inşallah Allah razı olsun 🌺 hastane temızlık ve ilgi konusnda cok ıyi hayırlısı olsun ınsallah hakkında 💜
Edaaece Tubaa çok zor oluyor ama sürekli takip ediyorum en son bulamadım gitmem lazımdı sabah erkenden gidip sıra aldım
Kaderdmr Hemdem_23 merhaba geldiğinde beni aratacaksın diyen Necati hoca mı acaba bende onun hastasıyım da dogumum yakın merak ettim
Hemdem_23 Kaderdmr evet ama sanırım doguma kendi nöbetçi değilken girdiğinde ek ücret alıyormuş bunu yeni öğrendim😀
Kaderdmr Hemdem_23 benimde haftaiçi kontrolüm var bu konularla ilgili hiç bilgim yoktu.. Normal dogum olunca da geliyor mu acaba yoksa sadece sezaryen için mi?