sumeyraballl Aysenturnaaa osmangazideymiş canım gemlikte yapılıyordu kaldırılmış ordaki doktor bursa da ki atakente yönlendirmiş bende kocaeli de oturuyorum ona göre oraya gidicem
Aysenturnaaa sumeyraballl ya hiç duymadım Gemlik ve orhangazidekini biliyorum da ☺️ ben detaylı ultrasonumu FSM de sonamarda yaptırdım Zafer bey çok ilgili bir doktor ücreti de 400 TL çoğu yere göre uygun isterseniz değerlendirebilir siniz ☺️
Aysenturnaaa sumeyraballl sanırım bizim hastanenin yönlendirdiği yer daha pahalıya yapıyor bir arkadaşım öyle demişti. Hisarda oturuyorum ben ☺️
sumeyraballl Aysenturnaaa benim hastanem de 500 e yapılıyor hem ailemi görmüş olurm hemde bebek alışverişi olur dedik bakalm belki o hastaneye gidip yaptıran biri olur
Aysenturnaaa sumeyraballl Anlaşmalı olduğu yer vardır şimdi baktım da Osmangazi de Atakent yok Orhangazi Gemlik ve Yalova’da var
sumeyraballl Aysenturnaaa valla bana bursa dediler canım ya ona göre kocaeli den gelicem oraya yalçın bey kalktı dedi detaylı orhangaziye bakayim bide