Birumudumolsun Ankara’da yaşıyorum hanımlar .. Pandemiden dolayı bağkurumuzu ödeyemedik iğneye haftalık doktor yazdığı 250₺ ödüyoruz . Acaba iğneyi Bağkur borçlu iken de ücretsiz alabiliyor muyuz .
Mom654 Birumudumolsun bende kullanıyorum ilacı neden rapor çıkarmadı size raporlu olunca ücretsiz oluyor
irem Birumudumolsun Bende bagkurluyum borcum yok ama şuan alabilirsin diye biliyorum doktorunla konuşsana raporlu yazsın iğneyi ben ücretsiz olarak alıyorum
[silindi] Birumudumolsun sizin bağkur olmasa bile analık hakkınız olduğundan sigortalı ilaç alabilirisniz
sehrengiz_8 Birumudumolsun canım Bağkur borçlu olsan da faydalanabiliyorsun diye biliyorum babamda bir dönem ödemeyi unutmuş ancak sağlık kapsamında Bağkur 6 ay karşılıyormuş o dönemler araştırdığımda ödeme gerçekleşti sıkıntı çıkmadı yine
Birumudumolsun Mom654 kalp atışı duyulunca rapor çıkacak . rapor çıkınca ücretsiz mi oluyor çok mutlu oldum suan
Aslihan2 Mom654 Bende neden ücretsiz olmadi acaba gebelikten dolayı pıhtılaşma vs yazılmış diye yuzde 80 i devlet karşılıyor 1 aylık 100 küsur falan veriyorum raporu nasil çıkarttılar sizde?
Mom654 Birumudumolsun ben 17 haftadır kullanıyorum kalp atışı duymadan başladı ve hemen rapor çıkardı doktor benim yapılmış kan tahlillerim vardı
Durudefne61 Birumudumolsun Birumudumolsun almayın öyle yazık günah sağlık ocağına gidin yazdırın. Şu an gittiğiniz Doktorun verdiği reçeteyle gitmeyin. Sgk anlaşması yok demekki o doktorun. Sağlıkocağına verdikleri reçeteyle en azından 50tl cıvarı birşeye alırsınız. Bana da başta kimse bunu söylememişti.
Birumudumolsun Mom654 benim de var kan tahlillerim ve hemen kullanmanız gerekiyor dediler . Twmm teşekkür ediyormm aydınlandım🙏
Aslihan2 Mom654 Evet eşim memur doktor ben ilgilenmiyorum rapor bölümü bilir dedi oradakilerde bu sekilde çıkıyor dedi demekki sigortadan dolayı
Alev16 Birumudumolsun aynı durumu yaşadım bagkura borcunuz varsa ücretsiz alamıyorsunuz 1 ay ücretli aldım igneler imi sonrasında bagkura olan borcumu ödeyip cıkışı mı verdim ignelerimi ücretsiz almaya başladım 60 gün sonra eşimin ssk sına geciş yapıldı otomatik