YazCilegi [bilinmeyen] öncelikle 36 günlük anneyim. Biberon aldık ama kullanmıyorum emziriyorum ve mama takviyesi yapıyoruz. Mamayı şırıngayla veriyorum hastane de ebeler şırıngayla vermişti biberon asla yok dedi. Bende hala öyle devam ediyorum. Cünkü biberonla beslersem kolaya kaçar memeyi cekme zahmetinde bulunmaz reddeder diye korkuyorum. Aklınızda olsun ama illa alayım evde dursun dersen ben chicco nun kini almıstım kullanmadıgım için mutlaka tavsiye ediyorum diyemem
deryaersin [bilinmeyen] philips avent şiddetle tavsiye ederim 37 günlük bebeğime mama da veriyorum arada doymadığı için ve biberonla veriyorum bebeğim beni de emiyor bi sıkıntı yaşamadık
Burcu59 Dr browns ve avent tavsiye ederim hem emzirmis hem mama vermis bir anne olarak. Kızımda dr browns kullandım ve yanlizca 5 ay mama emdi memeyi bırakmadı 5 ay sonunda biberonu ve mamayı bıraktı ve bidaha naptiysam aldıramadım. 2 sene anne sütü emdi. Oglumda da dr browns ve avent dönüsümlü kullandım 6 ay emebildi alerjisi yüzünden anne sütünü bıraktırmak zorunda kaldım mecburen şuan hala avent kullanıyoruz ve cok memnunuz 🙏 Yine iki markadan da birer tane aldım 😁