Huriyekayhan Zezz olsun 200 300 gramini bebek almistir zaten birazı da göğüslere gitmiştir siz almamışsınizdir bosverin 😂
Lulemom Zezz ben en son toplam 8 kilo almıştım 34. Haftada falandım sanırım. Şuan 38 deyim 12 kilo almışım toplam 😄 her şeyim aynı devam ediyo ama nasıl birden 1 ayda 4 kilo aldım bende anlamadım 🤣 son zamanlarda çok alınıyo diyolardı ama
Zezz Lulemom Lulemom bende 34 5 oldum 2 kilo almisim 7 kilo almis oldum..ama dev gibi hissediyorum kemdimi saga sola donemiyorum
Zezz Beste16 bebek aldi ise sorun yok..dev gibiyim bide kizim olacsk catlamalsr 1 haftada fark etti..cogaldilar
Zezz Ysmmmnn normaldir ins nefes almakta zorlaniyorum uyumakmi hasret kaldim…bi de kasiklarda surekli agrim var gaz vs oldumu rahatliyorum
Zezz Ysmmmnn ayni zorluk suan varckahvalti etmek icon zorlaniyom evimin is9ni nasil ya0cam bilmiyprum
Symazturk Zezz bu haftada bebek haftalık 250 gr alıyor ve su artışı yaşanıyor yani bu kilo tamamen sizin değil çoğu Bebekte. Ben de 34 ten sonra 3 haftada 2 kg aldım 😕
Seda_nrr Zezz gerçektenmi 😢 bende 32.haftadayım 13 kilo aldım doktorum doğuma kadar 20 kilo olur dedi nasıl olsun 20 kilo dedim hızlı alınıyor bundan sonra dedi şimdi sizde yazınca gözüm korktu..Yediklerinize dikkat ettiğiniz haldemi aldınız peki