Elifinannesi11 Bugün doktor randevumuz var teyzeler 19 haftalık olduk hayırlısı ile doğuma kadar zaman geçmiyor randevu zamanı heşsede görsek diye özlüyoruz sizde durumlar nasıl saat 10 da randevumuz bu arada
Crcs Elifinannesi11 sağlıkla kavuşun 🌸 ben de 19. Haftaya girdim. Devlete konttole gidiyorum simdilik 15. Haftada doktor detaylı ultrasona gidersin 20. Hafta demişti onun için özele gideceğim inşallah 22. Haftada düşünüyorum. Dayanamadım yarına kontrol randevusu aldım detaylıda önce bi bakayım diye 😊
Drf Elifinannesi11 bizde durumlar 8+6 bir hafta önce kontrole gitmiştik ama her hafta gidesim var herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum 😍
Symazturk Elifinannesi11 37. Haftadayım Bugün akşam 4 te çatı muayenem var asıl bu haftalar geçmiyor ama yine de çok güzel 🌸
2melekannesi_ Elifinannesi11 aynen öyleyiz valla bizim de haftaya detaylımız var 🥰 her muayene öncesi çok aşırı heyecanlanıyorum stres yapıyorum gecesinden uykularım kaçıyor bir yanım bebeğimi göreceğim için çok mutlu bir yanım ya ters bir durum varsa diye evhamlı 🙊😬
Elifinannesi11 Crcs bizde detaylıyı bugün aldık artık bakalım hayırlısı ile gelsin bebişler sağlık olsunlar cinsiyetimiz de net belli. Oldu kız olacakmış bıcırık 💕
Elifinannesi11 Drf evet bizde aydan aya gidiyoruz ama merak ediyoruz her gün gidesi gelmiyor deil insanın ama napalım bekliyoruz işte
Elifinannesi11 Symazturk ahh inşallah bizde o zamanları görürüz o kadar aıcakli bayılıyorum resmen zaman çabucak geçse güzel olurdu ama herşeyib Bi zamanı var sağlıkla gelsin yavrucaklar🌹
Crcs Elifinannesi11 ayy bebek kuş 🌸😌 hayırlı olsun. Mutlu mesut sağlıklı sizle bi ömrü olsun inşaallah. Nasılmış durumu?
Elifinannesi11 Drf ahaha tabi onlara göre ne var özelse eger onlara yarar biz özele gidiyoruz ayda 1 zor yetişiyprız sürekli biraz zor
Elifinannesi11 Drf bizim doktorumuz da çok tatliş Bi hanımefendi dogumdan sonra özleyeceğim tipte Bi doktor
Elifinannesi11 Sametnida ben çok zayıf bir insan oldum için çok çabuk ortaya çıkmıştı karnım şu an son haftalarda daha çok büyüdü ki hayatımda hiç göbeğim olmamıştı ondan hem garip gözüküyor hemde vücudum zorlanıyor bu konuda