TotalHCG Merhabalar 🤗çift yönlü ,ilk aydan itibaren kullanabileceği,tam yatışlı bebek arabası önerisi olan var mı travel sistem istemiyorum
SayeMom TotalHCG ilk aydan kullanamazsın canım 6. Aydan sonra öneriliyor ilk aydan bebeği koyma yolda giderken o taşların titremesi bile ona iç organlarına zarar hep 🤗
Mimhb TotalHCG ben prego solo ve Pierre cardin karma arasında kaldım. İkisi de doğumdan itibaren kullanılıyor, hafif ve kolay açılıp kapanıyor.
Aysenturnaaa Mimhb kızıma 1 yaşından sonra peg perego pliko mini almıştım travel arabasını satıp şuan yeniden hamileyim bence baston tipi arabalar yenidoğan kullanimina uygun değil dün e bebekten prego quantum aldık o sebeple
[silindi] Mimhb aradığım cevap puset takılan baston tipi araba arıyordum bebeğim aralıkta doğacağı için pek kullanamıcak zaten ilk aylar travela o kadar para verip sonra tekrar baston almak istememiştim teşekkürler bilgi için ☺️
Mimhb Aysenturnaaa hayırlı olsun güle güle kullanın ama benim yazdığım arabalar kabin tipi. Ve ana kucağı takılabilir olduğu için doğumdan itibaren kullanılabiliyor.