tutu11 Hem gecelik hem de pijama takimi almak sart mi? Yoksa birinden birini alsak yeterli olur mu? Neye göre alacagimi da hic bilmiyorum 🤔
Merve12 DeryaSalih lohosepetinden 170 tl aldım sabahlıklı, birtanede gecelik aldım elbise model 90 küsur du
Hope Arkdaşlar bu konuda çok araştıma yaptım çünkü fotoğraf çekilsem de çekilmesem de anne olduğum ilk dakikalarda güzel gözükmeliyim😊 hem fiyat hem de kalite bakımından lohusasepeti.com da en iyisini buldum. Hem tüm ürünlerin videosu da var.
Sakvsr DeryaSalih canım ben aldım pijama ekseni diye bir siteden 4lü takım pembesini aldım çok kaliteli 106₺ İdi fiyatıda öneririm https://www.pijamaekseni.com/bayan-pijama/lohusa-pijama-ve-gecelik/2220-model-4-lu-lohusa-takimi-ve-ceyizlik-set---sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
Bskrt DeryaSalih şc waikiki de elbise gecelik vardı lohusa için 50 tl galiba Üzerine de rengine uygun sabahlık alırsınız Zaten kanama çok oluyor gecelik değiştiriliyor diyorlar Fotoğraftan sonra normal giyersnz
Byz15 DeryaSalih instagramda @jarpierre ve @jarpierre_outlet sayfalarına bakabilirsin. Hem çok şık hem de minik bi lekesi olanları felan çok uyguna outlet hesabında satıyorlar.
stilwoman Lohusa annelerin özellikle gece vakitlerinde rahatlıkla giyebileceği lohusa gecelikler bugün birçok kadın tarafından tercih edilmektedir. Lohusa gecelik modelleri geniş ve rahat yapısı ile kadınların hamilelik sebebiyle hassaslaşan bölgelerinden birisi olan karın bölgeleri üzerinde baskı yapmamaktadır ve bu sebeple annenin sağlığı açısından oldukça faydalıdır. Lohusalık doğumdan sonraki yaklaşık 6 haftalık bir dönemi kapsamaktadır ve bu dönemde doğru ve kaliteli lohusa gecelik modelleri ile hem şık hem de rahat gebe giyim imkânına sahip olunabilmektedir.
Rabiakk DeryaSalih ben kumaş aldım anneme diktirdim çok pahalı hele ki tesettürlüler için olanlar CANIM annem sağolsun dikti içinizde kalmasın derseniz uygun fiyatlı diktirebilisniz
Alvvv DeryaSalih dantelli saçma sapan lohusa setlerinden almayın çok pahalı geliyorsa . Pamuklu önü düğmeli lohusayken evinizde de sürekli giyebilceğiniz şeyler alın . İki pijama bir gecelik takımı aldım normal hayatta da giyeceğim için acımadım açıkçası ama lohusa setine ben de para vermem