Kderdenzmsl nvn-mutlu bugün ablamdayiz eşimle ya ablam hazirlicak yicez yada dışarda kahvaltıya gidicez bakalım şimdilik herkes uyuyo 🤭😀
isimsiz1i Aysobaciniz öylede hepsi geçiçi ya ama bu hayat geçmiyor😂😂 markete gitmek istesen gidemiyorsun uzak mağzaya gitmek istesen gidemiyorsun merkezde napyım ben bu hayatı😂😂😂 herşeyim eşim hallediyor sıkıcı yemek yapmak istesen malzeme yok yapamıon böyle bi hayt😂😂
Aysobaciniz isimsiz1i biz ben merkezdeyim güya ama allahın dağında evim 🤣 market desen tee aşağıda mümkün değil yürümek 😂 minibüs desen var ama eşim bırakmıyor dağ olunca düşersin diyor 😂 sen yine hadi köy diyordun benim güya merkez ama dağın başı adı merkez inekler koyunlar var 🤣🤣 o yüzden markete gidince çift çift alıyorum 😂 napim yokluk zor 😂
Kderdenzmsl Zezz bı ekmek arası biseyler yapın basitinden hiç bişey yememiş olmayın daha sonra iştahınız gelirse yersiniz bende halim olmadığı zaman alıyorum ekmeği buzdolabının karşında içine ne bulursam tikistirip yiyorum 🤗
Aysobaciniz Minnakkkk yaa maşallah size kendimi sizin yerinize koysam yapamazdım diyorum, gider derdim sezaryen yapın diye 😀 birde kızınız var zorlanmamak elde değil
Minnakkkk Aysobaciniz işte ilki normal olup rahatlığını gorunce bu da oyle olsun istiyorum Bi de kızımla da kendim ilgilenirim diyorum kucagıma almak gibi 💞💞 o yuzden rabbim inş bunu, da normal nasip eder diyorum yoksa dayanılcak gibi değil 😀
nvn-mutlu marbling10 afiyet olsun canım kaç haftalıksın çalışırken zor Allah yardımcın olsun inşallah
Deletedmom23234 Garfield06 Dimiiii😁❤️ Afiyet bal şeker olsun 🥰💃🏻 he bide nesquik de ye bebeğe kilo aldiriyo